Исхрана

Дом поседује модерну кухињу која, поред стандардне опреме, има и конвектомат за припрему хране на пари и без масноћа. Исхрана је разноврсна, прилагођена узрасту и у складу са Правилником о стандардима квалитета исхране ученика и студената.

Лабораторијске контроле здравствене исправности врши Завод за јавно здравље Ћуприја.

У израду јеловника укључени су поред кувара и васпитачи, а и сами ученици. Трпезарија је пространа и светла и располаже са око 100 места. Дом пружа улуге исхране и студентима Високе медицинске школе.

Дом ученика поседује електронски систем за наручивање оброка. Наши ученици у електронском систему врше избор оброка из понуде актуелног јеловника, па током недеље конзумирају оброке које су одабрали.

Морамо се похвалити да је ово услуга коју својим корисницима пружа веома мали број домова у Србији, и на ту чињеницу смо веома поносни.

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

 • Фестивал културе у славу песника – Матићеви дани

  18.09.2019.

  И ове године наши домци су показали велико интересовање за манифестацију Матићеви дани. Недељу дана смо уживали у фестивалској атмосфери у којој су вл …

 • Шетња Везировим брдом

  11.09.2019.

  Први викенд у дому ученици су, у пратњи васпитачице, искористили да посете језеро на Везировом брду, недалеко од града. Језеро је настало преграђивање …

 • Други уписни рок

  30.08.2019.

  Листа примљених ученика – други уписни рок Одлука о пријему – други уписни рок Обавештење за усељење

Погледајте остале вести