Пратите нас:

Бриљирали у спортовима, спремни за културу

На недавно одржаним спортским домијадама у Ћуприји и Костолцу, Дом ученика средњих школа „Срећно“ има и те како разлога да се похвали успесима и подигне освојене медаље високо. Поред тога што смо у нашем граду били добри домаћини 11. априла, и уторак 16.4. протекао је у спортаком духу и доброј атмосфери. Резултат спортских домијада је огроман успех одбојкаша и стрелаца, који су освојили прво место – одбојкаши дечаци и стрелци у групној и појединачној категорији. Најуспешнији је био Траиловић Бојан који је први у појединачној категорији, Журжић Јован други и Стевановић Марко трећи.
Високопласирана друга места освојили су дечаци у кошарци и девојке у малом фудбалу, шаху, кошарци и стрељаштву. Посебно истичемо Милетић Миљану која је овенчана трећим местом у појединачној конкуренцији на шаху.
Успеси које из године у годину понављамо и надограђујемо указују на то да се рад, труд и залагање исплати. И даље ћемо неговати фер плеј и својим добрим понашањем ћемо се трудити да будемо пример и осталима, као и млађима који тек долазе.
Спремни смо за културно – уметничку домијаду која нас очекује 19. априла. Вредно смо радили и сигурно ћемо дати све од себе да поновимо успехе спортиста и вратимо се са осмехом на лицима, орни за даље походе.

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо Дом

Дом ми је пружио много тога – топлину, љубав и пријатељства за цео живот.

Кристина Радисављевић

Волим овај Дом зато што сам овде упознала своје цимерке са којима ми никада није досадно

Марија Стефановић

Волим Дом због многобројних секција које овде похађам и због осећаја слободе као да сам код куће

Бојан Траиловић

У Дому су непрекидна дружења

Иван Миладиновић

Иако јединац, у Дому сам научио да моји приоритети нису једини и да морам да поштујем друге како бисмо функционисали складно. Научио сам да је све лакше и лепше када се подели са пријатељима

Михајло Ступар

Волим Дом због атмосфере и позитивне климе која у њему влада

Давид Радичевић

Дом волим јер ми је пружио много лепих успомена

Тамара Никодијевић

Дом нам пружа могућност да се учимо одговорном понашању

Шћекић Анастасија

У Дому се осећам безбрижно

Обрадовић Невена