Пратите нас:

Весело и срећно на првој домској журци

У среду, 23. октобра у нашем Дому одржана је журка у организацији прве васпитне групе. Сви су били добро расположени и орни да ово вече проведу незаборавно.
Прва журка је позната и као журка добродошлице. Посебну пажњу посветили нашим новим ученицима који први пут бораве у Дому, како би на прави начин показали да су лепо примљени и добродошли. Традиционални квиз познавања домских правила ове године је по први пут организован електронски, па су ученици на питања одговарали уз помоћ својих мобилних телефона. За своје знање, као и за уредност соба и ормара, ученици су награђени чоколадама, али и врло оригиналним наградама, за које су нам помогли наши пријатељи на територији града, па су ученици награђени бесплатним шишањем, колачима, палачинкама, пљескавицама. Овим путем желимо да се захвалимо фризерским салонима „Малети“, „Цаки“ и „Андреј“ и угоститељским радњама „Хамби“ „Петино“, „Good food“ и „Гоца“.
Журка је протекла весело уз музички избор наших домских ди-џејева Андрију и Мартина и сматрамо да смо на прави начин обележили почетак нове школске године.

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо Дом

Зато што сам упознао нове пријатеље. Због домијаде на којој такође срећем нове пријатеље. Због идеалног распореда времена, значи дођеш у 13 h и имаш 3 сата за спавање, значи екстра!!!

Думитровић Синиша

Зато што смо сви као породица.

Јелена Марјановић

Дом „Срећно“ пружа мир за садашњост и сигурност за будућност, зато га и волим.

Јовић Урош

Волим овај дом зато што сам упознала пуно нових другара.

Милорадовић Тамара