Пратите нас:

Весело и срећно на првој домској журци

У среду, 23. октобра у нашем Дому одржана је журка у организацији прве васпитне групе. Сви су били добро расположени и орни да ово вече проведу незаборавно.
Прва журка је позната и као журка добродошлице. Посебну пажњу посветили нашим новим ученицима који први пут бораве у Дому, како би на прави начин показали да су лепо примљени и добродошли. Традиционални квиз познавања домских правила ове године је по први пут организован електронски, па су ученици на питања одговарали уз помоћ својих мобилних телефона. За своје знање, као и за уредност соба и ормара, ученици су награђени чоколадама, али и врло оригиналним наградама, за које су нам помогли наши пријатељи на територији града, па су ученици награђени бесплатним шишањем, колачима, палачинкама, пљескавицама. Овим путем желимо да се захвалимо фризерским салонима „Малети“, „Цаки“ и „Андреј“ и угоститељским радњама „Хамби“ „Петино“, „Good food“ и „Гоца“.
Журка је протекла весело уз музички избор наших домских ди-џејева Андрију и Мартина и сматрамо да смо на прави начин обележили почетак нове школске године.

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо Дом

Дом ми је пружио много тога – топлину, љубав и пријатељства за цео живот.

Кристина Радисављевић

Волим овај Дом зато што сам овде упознала своје цимерке са којима ми никада није досадно

Марија Стефановић

Волим Дом због многобројних секција које овде похађам и због осећаја слободе као да сам код куће

Бојан Траиловић

У Дому су непрекидна дружења

Иван Миладиновић

Иако јединац, у Дому сам научио да моји приоритети нису једини и да морам да поштујем друге како бисмо функционисали складно. Научио сам да је све лакше и лепше када се подели са пријатељима

Михајло Ступар

Волим Дом због атмосфере и позитивне климе која у њему влада

Давид Радичевић

Дом волим јер ми је пружио много лепих успомена

Тамара Никодијевић

Дом нам пружа могућност да се учимо одговорном понашању

Шћекић Анастасија

У Дому се осећам безбрижно

Обрадовић Невена