Пратите нас:

У ишчекивању Нове године – радио емисија

У овим последњим данима децембра одлазеће 2022, време је да се запитамо како смо провели годину којој је ускоро крај. Да ли смо довољно времена провели  са ближњима, да ли смо довољно путовали, истраживали, научили. Да ли је осталo још нешто на нашој новогодишњој листи коју скоро сви састављамо у ово доба?

Ученице нашег Дома, чланице новинарске секције, Богдана Радисављевић и Катарина Ивановић припремиле су и реализовале радио емисију посвећену Новој години. Њима су се придружиле Марија Стефановић и Марта Јевтић, које су у неформалном разговору са модераторкама емисије разговарале на тему новогодишњих жеља, али су и препоручиле неколико занимљивих новогодишњих филмова.

Испричале су нам понеке занимљивости везане за  новогодишњe обичајe, бирали су музику за нас, али и читали жеље које су наши домци убацивали у Кутију жеља. Поруке шаљивог карактера измамиле су осмехе на лицима наших ученика, уз музику смо ђускали, а сазнали смо и неке занимљивости о Новој години.

Кроз порукице пожелели смо једни другима здравља, среће, благостања и много лепих момената са особама које су нам драге. Да у Новој години будемо успешнији, бољи и спремни за нове изазове. Срећна нам Нова година!

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо Дом

Дом ми је пружио много тога – топлину, љубав и пријатељства за цео живот.

Кристина Радисављевић

Волим овај Дом зато што сам овде упознала своје цимерке са којима ми никада није досадно

Марија Стефановић

Волим Дом због многобројних секција које овде похађам и због осећаја слободе као да сам код куће

Бојан Траиловић

У Дому су непрекидна дружења

Иван Миладиновић

Иако јединац, у Дому сам научио да моји приоритети нису једини и да морам да поштујем друге како бисмо функционисали складно. Научио сам да је све лакше и лепше када се подели са пријатељима

Михајло Ступар

Волим Дом због атмосфере и позитивне климе која у њему влада

Давид Радичевић

Дом волим јер ми је пружио много лепих успомена

Тамара Никодијевић

Дом нам пружа могућност да се учимо одговорном понашању

Шћекић Анастасија

У Дому се осећам безбрижно

Обрадовић Невена