Пратите нас:

Стручно усавршавање

Обавезни део професионалног развоја сваког запосленог је стручно усавршавањe. Тим поводом, запослене у Дому ученика „Срећно“, васпитач, Сузана Илић- Пајкић и стручни сарадник – психолог, Драгана Стојановић присуствовале су семинару који је организовала Пољопривредно-ветеринарска школа са домом ученика Свилајнац, 10. фебруара 2024. године. Назив семинара је “Унапређивање компетенција за професионални приступ пракси у домовима ученика“, а тема је била усмерена на развој компетенција односно знања и вештина које су неопходне за професионални приступ раду са ученицима у домовима. Овакав скуп, поред усвајања нових знања, пружио је прилику за размену искустава и примера добрих пракси из различитих установа.
Иако је стручно усавршавање обавеза свих, запослени и сами желе да се додатно едукују због ширења својих личних и професионалних капацитета који потпомажу квалитет рада у образовању и васпитању. Запослене, које су присуствовале семинару, своје импресије поделиће са колегама на Педагошком већу како би и остали имплементирали део тих сазнања у свој рад.

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо Дом

Дом ми је пружио много тога – топлину, љубав и пријатељства за цео живот.

Кристина Радисављевић

Волим овај Дом зато што сам овде упознала своје цимерке са којима ми никада није досадно

Марија Стефановић

Волим Дом због многобројних секција које овде похађам и због осећаја слободе као да сам код куће

Бојан Траиловић

У Дому су непрекидна дружења

Иван Миладиновић

Иако јединац, у Дому сам научио да моји приоритети нису једини и да морам да поштујем друге како бисмо функционисали складно. Научио сам да је све лакше и лепше када се подели са пријатељима

Михајло Ступар

Волим Дом због атмосфере и позитивне климе која у њему влада

Давид Радичевић

Дом волим јер ми је пружио много лепих успомена

Тамара Никодијевић

Дом нам пружа могућност да се учимо одговорном понашању

Шћекић Анастасија

У Дому се осећам безбрижно

Обрадовић Невена