Пратите нас:

Срећно и храбро у живот, драги матуранти!

Са последњим мајским данима овогодишњим матурантима, не завршава се  само још једна школска година, него и једно важно животно поглавље.

Наш Дом је у понедељак 30.маја свечано обелележио растанак са ученицима који су са нама провели провели последњу годину свог средњошколског ђаковања. Растанци никада нису лаки и увек са собом носе дозу сете на неке лепе дане, па је овога пута свечана вечера у њихову част била добар повод да се присетимо свих оних лепих тренутака проведених у заједно.

Директорка Татјана Милојевић поздравила је матуранте и пожелела им да кроз живот корачају храбро, одважно и смело, а затим је поделила пригодне поклоне са којима ће симболично понети мало нашег Дома, заједно са мноштвом успомена и искустава, на своја животна путовањима. Матуранти су се поздравили са својом другом кућом, у којој су провели значајан део свог живота, са васпитачима, другарима, старим навикама, и пуни ентузијазма кренули у остваривање својих планова. Наша врата ће им увек бити отворена а ми спремни да се радујемо њиховим животним успесима.

Паметно и храбро драги матуранти, и срећно где год се упутили!

 

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо Дом

Зато што сам упознао нове пријатеље. Због домијаде на којој такође срећем нове пријатеље. Због идеалног распореда времена, значи дођеш у 13 h и имаш 3 сата за спавање, значи екстра!!!

Думитровић Синиша

Зато што смо сви као породица.

Јелена Марјановић

Дом „Срећно“ пружа мир за садашњост и сигурност за будућност, зато га и волим.

Јовић Урош

Волим овај дом зато што сам упознала пуно нових другара.

Милорадовић Тамара