Пратите нас:

Спортски сусрет домова у Ћуприји

Дом ученика средњих школа „Срећно“ је ове године имао ту част да буде домаћин и организатор Регионалне спортске Домијаде. Око 180 ученика из региона Шумадија – Поморавље – Браничево из осам домова је у четвртак, 11.априла, одмерило снаге у дисциплинама стрељаштво,мали фудбал и кошарка у женској и мушкој категорији.
Соколски дом, Установа за спорт СЦ „Ада“ и градска стрељана била су места сусретања и борилишта на којима су се ученици надметали. Наш Дом је и овога пута био успешан и високо пласиран, али ипак највећи успех забележили су стрелци освојивши прво место у екипној и појединачној категорији, за дечаке.
Домијада јесте прилика за такмичење али и за дружење, стицање нових познанстава, неговање здравих стилова живота и промовисање фер игре.
По речима гостију, и овога пута били смо добри домаћини. Након успешно организоване Домијаде коју су сви похвалили, очекује нас још једно спортско сусретање, овога пута у Костолцу, где ћемо се такмичити у дисциплинама одбојка, шах и стони тенис. Након спортских, чека нас и домијада културно – уметничког стваралаштва коју такође жељно ишчекујемо.
Најбољи из нашег региона имаће прилику да покажу свој пун потенцијал на Републичкој Домијади. Такмичења попут овог доприносе и откривању талената ученика која се можда баш у дому развијају, увежбавају и промовишу, али и воде ка формирању здраве личности ученика.
Још једном се захваљујемо свима што је целокупно такмичење протекло у знаку фер плеја,a посебно похваљујемо ученике и ученице које су заузеле једно од прва три места. Браво за наше момке који су освојили прво место на стрељаштву и Траиловић Бојан који је први у појединачној категорији, Журжић Јован други и Стевановић Марко трећи. Високо друго место заузели су дечаци у кошарци и девојке у малом фудбалу, кошарци и стрељаштву.

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо Дом

Дом ми је пружио много тога – топлину, љубав и пријатељства за цео живот.

Кристина Радисављевић

Волим овај Дом зато што сам овде упознала своје цимерке са којима ми никада није досадно

Марија Стефановић

Волим Дом због многобројних секција које овде похађам и због осећаја слободе као да сам код куће

Бојан Траиловић

У Дому су непрекидна дружења

Иван Миладиновић

Иако јединац, у Дому сам научио да моји приоритети нису једини и да морам да поштујем друге како бисмо функционисали складно. Научио сам да је све лакше и лепше када се подели са пријатељима

Михајло Ступар

Волим Дом због атмосфере и позитивне климе која у њему влада

Давид Радичевић

Дом волим јер ми је пружио много лепих успомена

Тамара Никодијевић

Дом нам пружа могућност да се учимо одговорном понашању

Шћекић Анастасија

У Дому се осећам безбрижно

Обрадовић Невена