Пратите нас:

Прва конференција о васпитном раду након ванредног стања

Наш Дом доста полаже на стручна усавршавања и трудимо се да испратимо све оно што је важно за унапређење рада васпитне службе и Дома. И овога пута узели смо учешће на Конференцији „Васпитни рад у домовима ученика средњих школа Републике Србије“ одржаној у периоду од 12. до 14.6.2020. на Златибору. Како смо прилагодили рад Дома новим условима насталим услед проглашења недавног ванредног стања, на Конференцији смо се представили постером Подршка ученицима у време трајања пандемије вируса Ковид 19, па су колеге из осталих домова имали прилике да испрате део нашег рада током ванредног стања.

 

Одлична организација, добар избор тема и предавача, а све у складу са прописаним мерама социјалног дистанцирања,  мотивисали су нас на неке иновативности у личном васпитном раду, а и потврдили колико је важно учествовање на стручним окупљањима.

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо Дом

Зато што сам упознао нове пријатеље. Због домијаде на којој такође срећем нове пријатеље. Због идеалног распореда времена, значи дођеш у 13 h и имаш 3 сата за спавање, значи екстра!!!

Думитровић Синиша

Зато што смо сви као породица.

Јелена Марјановић

Дом „Срећно“ пружа мир за садашњост и сигурност за будућност, зато га и волим.

Јовић Урош

Волим овај дом зато што сам упознала пуно нових другара.

Милорадовић Тамара