Пратите нас:

ПРОСЛАВИЛИ СМО СВОЈ ДАН

Иако постоје реални разлози зашто наш Дом носи назив „Срећно“ ми волимо да верујемо да је то зато што у њему живе срећна деца. То је и разлог што смо за Дан Дома изабрали Дан среће 20.март. Ове године обележили смо га пригодним програмом у коме су наши ученици приказали део својих активности.
Ову 51.годину постојања обележили смо у домској трпезарији уз многобројне званице и пријатеље. Том приликом представљен је и мурал који су чланови креативне секције израдили уз подршку стручног сарадника Новака Новаковића и који ће трајно красити зид наше трпезарије приказујући дечји доживљај Дома. Као и увек присуствовали су и представници општине Ћуприја, школа и образовних и културних установа из града и, наравно, колеге из домова са територије целе Републике. Посебно нам је драго што су ову свечаност увеличали и гости из нашег побратимског Дома из Чачка. На крају програма уследило је дружење у ресторану. Атмосфера је, као и увек, била весела.Већ сада заказујемо виђење за следећу годину.

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо Дом

Дом ми је пружио много тога – топлину, љубав и пријатељства за цео живот.

Кристина Радисављевић

Волим овај Дом зато што сам овде упознала своје цимерке са којима ми никада није досадно

Марија Стефановић

Волим Дом због многобројних секција које овде похађам и због осећаја слободе као да сам код куће

Бојан Траиловић

У Дому су непрекидна дружења

Иван Миладиновић

Иако јединац, у Дому сам научио да моји приоритети нису једини и да морам да поштујем друге како бисмо функционисали складно. Научио сам да је све лакше и лепше када се подели са пријатељима

Михајло Ступар

Волим Дом због атмосфере и позитивне климе која у њему влада

Давид Радичевић

Дом волим јер ми је пружио много лепих успомена

Тамара Никодијевић

Дом нам пружа могућност да се учимо одговорном понашању

Шћекић Анастасија

У Дому се осећам безбрижно

Обрадовић Невена