Пратите нас:

Препорука за позоришну представу Љубавно писмо

Хладни зимски дани су одлично време за опуштање са породицом уз занимљив садржај на малим екранима. Како бисте што квалитетније провели ове децембарске дане, одлучили смо да вам препоручимо позоришну представу „Љубавно писмо“ као садржај који гарантује смех, опуштање и добру забаву.

„Љубавно писмо“ је представа која је и по свом трајању и увек доброј посети, заузела  незаменљиво место у позоришном животу српске престонице. Комично, бескрајно забавно, опуштајуће, са сјајном глумачком екипом која ствара врхунску забаву.

Комедија о менталитету, породици, комшијама и свим оним обичним стварима које чине наш живот, изведена је више од 200 пута пред препуном салом Атељеа 212 и до сада је имала преко 100.000 гледалаца.

Текст за представу су написали Златан Фазлагић и Зоран Бачић, а режију потписује Бранко Кичић. Основни глумачки ансамбл је исти већ годинама – Миодраг Крстовић, Тања Бошковић, Горица Поповић, Бранислав Зеремски, Дубравка Мијатовић, а у неким улогама су се током година играња мењали и глумци.

Линк за позоришну представу доступан на јутјуб платформи:

https://youtu.be/MnhCGBy1aJ4

 

*фотографија и цитирани део текста преузети су са званичног сајта Атељеа 212

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо Дом

Зато што сам упознао нове пријатеље. Због домијаде на којој такође срећем нове пријатеље. Због идеалног распореда времена, значи дођеш у 13 h и имаш 3 сата за спавање, значи екстра!!!

Думитровић Синиша

Зато што смо сви као породица.

Јелена Марјановић

Дом „Срећно“ пружа мир за садашњост и сигурност за будућност, зато га и волим.

Јовић Урош

Волим овај дом зато што сам упознала пуно нових другара.

Милорадовић Тамара