Пратите нас:

Поново у врху

Драмска секција нашег Дома је драмским приказом под називом „Љубав у доба светлећих екрана“ заузела треће место на Републичкој Домијади у Новом Саду.
Осам ученица одиграло је ауторски комад пред пуним аудиторијумом измамивши осмехе и аплаузе на којима се није штедело. Поносне и радосне, вратиле су се кући пуног срца и са много лепих успомена. Незаборавна три дана у Новом Саду који смо и упознали и заволели.
Посебну част нам је указала ванр. проф. Академије уметности у Новом Саду, Христина Муратиду која је погледала представу након чега је упутила драгоцене коментаре.
У представи играју Марта Јевтић, Миљана Милетић, Сара Панић, Лара Перовић, Софија Николић, Каја Панић, Санела Николић и Катарина Ивановић. Представа је настала радионичарски и тема је послужила као одлична основица за отварање многих питања која млади данас имају. Концепт, драматизацију и режију потписује Марија Миладиновић, драмска и аудиовизуелна уметница и васпитачица нашег Дома.
Честитамо нашим девојкама на овом изузетном успеху са жељом да изнова и изнова проналазе радост у игри и позоришном стваралаштву.

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо Дом

Дом ми је пружио много тога – топлину, љубав и пријатељства за цео живот.

Кристина Радисављевић

Волим овај Дом зато што сам овде упознала своје цимерке са којима ми никада није досадно

Марија Стефановић

Волим Дом због многобројних секција које овде похађам и због осећаја слободе као да сам код куће

Бојан Траиловић

У Дому су непрекидна дружења

Иван Миладиновић

Иако јединац, у Дому сам научио да моји приоритети нису једини и да морам да поштујем друге како бисмо функционисали складно. Научио сам да је све лакше и лепше када се подели са пријатељима

Михајло Ступар

Волим Дом због атмосфере и позитивне климе која у њему влада

Давид Радичевић

Дом волим јер ми је пружио много лепих успомена

Тамара Никодијевић

Дом нам пружа могућност да се учимо одговорном понашању

Шћекић Анастасија

У Дому се осећам безбрижно

Обрадовић Невена