Пратите нас:

Пехари у рукама, медаље око врата

Са Регионалне домијаде одржане у Рековцу 27.априла 2023. вратили смо се и више него задовољни. Наши ученици такмичили су се у спортовима стони тенис, стрељаштво и фудбал. У свим спортовима имали смо и мушку и женску екипу.

Док смо у фудбалу oдмерили снаге са противницима из других домова остављајући срце на терену и јак тимски дух, из стрељаштва и стоног тениса овенчани смо наградама од првог до трећег места.

Девојчице су екипно заузеле друго место на стрељаштву и треће место на стоном тенису, док су дечаци заузели друго место екипно на стоном тенису и прво место такође екипно на стрељаштву. Појединачно је заблистао Лазар Алексијевић освојивши треће место на стоном тенису и Јован Журжић друго место на стрељаштву. Звезда дана био је Марко Стевановић који је далеко испред конкуренције са својих 154 поена заузео прво место на стрељаштву и тиме се директно пласирао, са својим друговима из тима који су такође први и екипно, на Републичку домијаду.

Дом честита свим учесницима и награђенима на постигутим резултатима, али и на спортском и фер понашању које су показали на такмичењу. Жељно ишчекујемо одлазак на Републичку домијаду у нади да ћемо тамо потврдити успехе.

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо Дом

Дом ми је пружио много тога – топлину, љубав и пријатељства за цео живот.

Кристина Радисављевић

Волим овај Дом зато што сам овде упознала своје цимерке са којима ми никада није досадно

Марија Стефановић

Волим Дом због многобројних секција које овде похађам и због осећаја слободе као да сам код куће

Бојан Траиловић

У Дому су непрекидна дружења

Иван Миладиновић

Иако јединац, у Дому сам научио да моји приоритети нису једини и да морам да поштујем друге како бисмо функционисали складно. Научио сам да је све лакше и лепше када се подели са пријатељима

Михајло Ступар

Волим Дом због атмосфере и позитивне климе која у њему влада

Давид Радичевић

Дом волим јер ми је пружио много лепих успомена

Тамара Никодијевић

Дом нам пружа могућност да се учимо одговорном понашању

Шћекић Анастасија

У Дому се осећам безбрижно

Обрадовић Невена