Пратите нас:

ON LINE I ON LIVE

Иако су ученици средњих школа од 30.11.2020. прешли на он лајн наставу, неке  школе су својим ученицима  организовале одговарање и поправљање оцена у школи  и након овог периода.

Наш Дом, који увек на прво место ставља потребе ученика, отворио је своја врата за све оне који због школских обавеза имају потребе за боравком у Дому.  Као и до сада, наши ученици су вредни и одговорни, па време у дому проводе у учењу, поштујући све безбедносне мере. Васпитачи су, наравно, ту да им пруже помоћ и подршку,  а  све службе да обезбеде здраву и безбедну животну средину. Брига се води и о ученицима који су код куће, са којима се одржава редован контакт, прати се њихово здравствено стање а путем сајта и мејлова ученицима се нуде адекватни садржаји везани за теме из васпитног рада,  здравствену заштиту и културу.

Дом ученика средњих школа  „Срећно“ и овај период проводи радно, користећи сваки тренутак за сређивање и поправљање услова боравка, како би спреман дочекао ученике када се врате са зимског распуста.

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо Дом

Зато што сам упознао нове пријатеље. Због домијаде на којој такође срећем нове пријатеље. Због идеалног распореда времена, значи дођеш у 13 h и имаш 3 сата за спавање, значи екстра!!!

Думитровић Синиша

Зато што смо сви као породица.

Јелена Марјановић

Дом „Срећно“ пружа мир за садашњост и сигурност за будућност, зато га и волим.

Јовић Урош

Волим овај дом зато што сам упознала пуно нових другара.

Милорадовић Тамара