Пратите нас:

ON LINE I ON LIVE

Иако су ученици средњих школа од 30.11.2020. прешли на он лајн наставу, неке  школе су својим ученицима  организовале одговарање и поправљање оцена у школи  и након овог периода.

Наш Дом, који увек на прво место ставља потребе ученика, отворио је своја врата за све оне који због школских обавеза имају потребе за боравком у Дому.  Као и до сада, наши ученици су вредни и одговорни, па време у дому проводе у учењу, поштујући све безбедносне мере. Васпитачи су, наравно, ту да им пруже помоћ и подршку,  а  све службе да обезбеде здраву и безбедну животну средину. Брига се води и о ученицима који су код куће, са којима се одржава редован контакт, прати се њихово здравствено стање а путем сајта и мејлова ученицима се нуде адекватни садржаји везани за теме из васпитног рада,  здравствену заштиту и културу.

Дом ученика средњих школа  „Срећно“ и овај период проводи радно, користећи сваки тренутак за сређивање и поправљање услова боравка, како би спреман дочекао ученике када се врате са зимског распуста.

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо Дом

Дом ми је пружио много тога – топлину, љубав и пријатељства за цео живот.

Кристина Радисављевић

Волим овај Дом зато што сам овде упознала своје цимерке са којима ми никада није досадно

Марија Стефановић

Волим Дом због многобројних секција које овде похађам и због осећаја слободе као да сам код куће

Бојан Траиловић

У Дому су непрекидна дружења

Иван Миладиновић

Иако јединац, у Дому сам научио да моји приоритети нису једини и да морам да поштујем друге како бисмо функционисали складно. Научио сам да је све лакше и лепше када се подели са пријатељима

Михајло Ступар

Волим Дом због атмосфере и позитивне климе која у њему влада

Давид Радичевић

Дом волим јер ми је пружио много лепих успомена

Тамара Никодијевић

Дом нам пружа могућност да се учимо одговорном понашању

Шћекић Анастасија

У Дому се осећам безбрижно

Обрадовић Невена