Пратите нас:

ОДАВДЕ КРЕЋУ У БУДУЋНОСТ

За 48 година постојања, Дом ученика средњих школа „Срећно“  отпратио је у живот исто толико генерација матураната. А растанци – ко растанци. Помало тужни због пролазности, помало лепи због свих очекивања, пуни сете, носталгије и надања. Свака генерација нешто донесе када дође, нешто однесе када крене и остави траг. Током протеклих година устаљен је обичај свечаних опроштајних вечера са матурантима, али је ове године и та традиција, као и многе друге, морала да се мења. Са нашим матурантима опростили смо се на, за то уприличеном, састанку васпитне групе са кога овога пута, нико није изостао. Уз пригодне поклоне и најлепше жеље, које је у име свих запослених изрекла директорка Дома, и ова генерација матураната испраћена је у живот.

Пратићемо наше драге матуранте и њихове успехе и поносити се што смо бар мало допринели да успешно преброде кризе које прате свако одрастање.

Срећан им пут у будућност.

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо Дом

Зато што сам упознао нове пријатеље. Због домијаде на којој такође срећем нове пријатеље. Због идеалног распореда времена, значи дођеш у 13 h и имаш 3 сата за спавање, значи екстра!!!

Думитровић Синиша

Зато што смо сви као породица.

Јелена Марјановић

Дом „Срећно“ пружа мир за садашњост и сигурност за будућност, зато га и волим.

Јовић Урош

Волим овај дом зато што сам упознала пуно нових другара.

Милорадовић Тамара