Пратите нас:

Обуке

Осавремењавање рада

 

Наш Дом, као савремена и модерна установа, увек се труди да прати технолошке напретке и да их уведе  у свој рад. Тако смо у среду, 9.октобра 2019. године имали обуку за рад на  ENZA апликацији. Обуци су присуствовали координатор васпитне службе, васпитачи и радници обезбеђења, уз иницијативу и подршку директорке Дома.

Апликација чини део система ENZA који је намењен вођењу комплетне електронске евиденције о пословима везаним за домове ученика средњих школа. Софтвер који ће користити васпитачи подразумева евидентирање присутности ученика на повечерју по датумима и врсти одсутности ученика, док ће радници обезбеђења водити електронску евиденцију уласка и изласка свих лица које приступају Дому.

Апликација коју ћемо користити у раду је потпуно у складу са актуелном законском регулативом Републике Србије и правилницима о садржају и начину вођења евиденције у ученичким домовима.

Васпитачи и радници обезбеђења не крију задовољство због уведених електронских евиденција које ће водити јер ће то олакшати и осавременити њихов рад.

 

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо Дом

Зато што сам упознао нове пријатеље. Због домијаде на којој такође срећем нове пријатеље. Због идеалног распореда времена, значи дођеш у 13 h и имаш 3 сата за спавање, значи екстра!!!

Думитровић Синиша

Зато што смо сви као породица.

Јелена Марјановић

Дом „Срећно“ пружа мир за садашњост и сигурност за будућност, зато га и волим.

Јовић Урош

Волим овај дом зато што сам упознала пуно нових другара.

Милорадовић Тамара