Обуке

Осавремењавање рада

 

Наш Дом, као савремена и модерна установа, увек се труди да прати технолошке напретке и да их уведе  у свој рад. Тако смо у среду, 9.октобра 2019. године имали обуку за рад на  ENZA апликацији. Обуци су присуствовали координатор васпитне службе, васпитачи и радници обезбеђења, уз иницијативу и подршку директорке Дома.

Апликација чини део система ENZA који је намењен вођењу комплетне електронске евиденције о пословима везаним за домове ученика средњих школа. Софтвер који ће користити васпитачи подразумева евидентирање присутности ученика на повечерју по датумима и врсти одсутности ученика, док ће радници обезбеђења водити електронску евиденцију уласка и изласка свих лица које приступају Дому.

Апликација коју ћемо користити у раду је потпуно у складу са актуелном законском регулативом Републике Србије и правилницима о садржају и начину вођења евиденције у ученичким домовима.

Васпитачи и радници обезбеђења не крију задовољство због уведених електронских евиденција које ће водити јер ће то олакшати и осавременити њихов рад.

 

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо дом

 • Зато што сам упознао нове пријатеље. Због домијаде на којој такође срећем нове пријатеље. Због идеалног распореда времена, значи дођеш у 13 h и имаш 3 сата за спавање, значи екстра!!!

  Думитровић Синиша

 • Зато што смо сви као породица.

  Јелена Марјановић

 • Дом „Срећно“ пружа мир за садашњост и сигурност за будућност, зато га и волим.

  Јовић Урош

 • Волим овај дом зато што сам упознала пуно нових другара.

  Милорадовић Тамара