Пратите нас:

Обуке

Осавремењавање рада

 

Наш Дом, као савремена и модерна установа, увек се труди да прати технолошке напретке и да их уведе  у свој рад. Тако смо у среду, 9.октобра 2019. године имали обуку за рад на  ENZA апликацији. Обуци су присуствовали координатор васпитне службе, васпитачи и радници обезбеђења, уз иницијативу и подршку директорке Дома.

Апликација чини део система ENZA који је намењен вођењу комплетне електронске евиденције о пословима везаним за домове ученика средњих школа. Софтвер који ће користити васпитачи подразумева евидентирање присутности ученика на повечерју по датумима и врсти одсутности ученика, док ће радници обезбеђења водити електронску евиденцију уласка и изласка свих лица које приступају Дому.

Апликација коју ћемо користити у раду је потпуно у складу са актуелном законском регулативом Републике Србије и правилницима о садржају и начину вођења евиденције у ученичким домовима.

Васпитачи и радници обезбеђења не крију задовољство због уведених електронских евиденција које ће водити јер ће то олакшати и осавременити њихов рад.

 

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо Дом

Дом ми је пружио много тога – топлину, љубав и пријатељства за цео живот.

Кристина Радисављевић

Волим овај Дом зато што сам овде упознала своје цимерке са којима ми никада није досадно

Марија Стефановић

Волим Дом због многобројних секција које овде похађам и због осећаја слободе као да сам код куће

Бојан Траиловић

У Дому су непрекидна дружења

Иван Миладиновић

Иако јединац, у Дому сам научио да моји приоритети нису једини и да морам да поштујем друге како бисмо функционисали складно. Научио сам да је све лакше и лепше када се подели са пријатељима

Михајло Ступар

Волим Дом због атмосфере и позитивне климе која у њему влада

Давид Радичевић

Дом волим јер ми је пружио много лепих успомена

Тамара Никодијевић

Дом нам пружа могућност да се учимо одговорном понашању

Шћекић Анастасија

У Дому се осећам безбрижно

Обрадовић Невена