Обележавање Дана заљубљених

Ученици нашег дома су у четвртак, 11.2. спремили пригодан програм за Дан заљубљених у виду радио емисије. Драмска секција нашег Дома осмислила је и реализовала пригодан програм који је обухватио понешто о Дану заљубљених, најлепше цитате о љубави, али и песме познатих песника и њихове стихове које су упућивали највољенијима, а које ми данас често казујемо. Музички избор наших ученика није изостао, тако да је читава емисија била у тону љубави и заљубљености. Неизоставно је било читање порука љубави које су ученици претходних дана писали и убацивали у кутију.

Како се ове године Дан заљубљених обележава за викенд, наши ученици су, у форми подкаста, продискутовали на тему које романтичне филмове најчешће гледају, те су свој избор пустили у етар и истовремено другима дали идеју за опуштање уз квалитетан садржај.

Радио емисија креирана је са пуно љубави, пажње и жеље наших ученика да мотивишу неку нову изјаву љубави, отварање срца и заљубљивање, уколико већ нису. Право је време за то.

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо Дом

Зато што сам упознао нове пријатеље. Због домијаде на којој такође срећем нове пријатеље. Због идеалног распореда времена, значи дођеш у 13 h и имаш 3 сата за спавање, значи екстра!!!

Думитровић Синиша

Зато што смо сви као породица.

Јелена Марјановић

Дом „Срећно“ пружа мир за садашњост и сигурност за будућност, зато га и волим.

Јовић Урош

Волим овај дом зато што сам упознала пуно нових другара.

Милорадовић Тамара