Пратите нас:

Ноћ истраживача у онлајн атмосфери

Ноћ истраживача је ове године оденула мало другачије рухо, али никако није посустала, већ је наставила да бодри младе научнике и све своје активности преместила онлајн. Тако смо и овог 27. новембра 2020. испратили дешавања Ноћи истраживача и узели учешће у онлајн квизу „Истражимо Европу“.

Квиз је водила наша васпитачица Марија Миладиновић, а носилац ове активности је наш НОУ тим. Такмичиле су се средње школе из Ћуприје, Јагодине и Свилајнца, екипе су биле трочлане и свака екипа је имала свог професора ментора. Једна од екипа била је и Гимназија Ћуприја у чијем тиму је био и наш ученик Петар Аранђеловић. Квиз је одржан на „Зум“ платформи, цео догађај је снимљен, а снимак ће бити доступан на сајту НОУ тима.

Ова година је по много чему специфична. Натерала нас је да се суочимо са многим изазовима, али нам је поново показала да наука може променити свет и један од доказа је управо и ово виртуелно дружење.

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо Дом

Зато што сам упознао нове пријатеље. Због домијаде на којој такође срећем нове пријатеље. Због идеалног распореда времена, значи дођеш у 13 h и имаш 3 сата за спавање, значи екстра!!!

Думитровић Синиша

Зато што смо сви као породица.

Јелена Марјановић

Дом „Срећно“ пружа мир за садашњост и сигурност за будућност, зато га и волим.

Јовић Урош

Волим овај дом зато што сам упознала пуно нових другара.

Милорадовић Тамара