Пратите нас:

Милица Илић je званично најбоља ученица

Ученици нашег Дома мотивисани су да непрестано раде на себи на различитим пољима. То највише показују бројне дипломе, пехари и одличја која неретко имамо прилике да истакнемо и похвалимо се успехом који је, поред појединачног, свакако и успех Дома.

Нашој Милици Илић је 11.маја додељена диплома за најбољу ученицу Средње медицинске школе у Ћуприји. Одличје је примила у Високој медицинској школи струковних студија у Ћуприји од председнице Удружења здравствених радника Ћуприје Данијеле Радоичић. Ово је велики успех за Милицу чији је рад, залагање и посвећеност школи препознат од стране реномираног Удружења. Треба напоменути да је Милица све четири године школовања постизала одличан успех, а ове школске године није направила ниједан изостанак, тачније била је редовна на настави.

Домска средина, организовано учење у Дому, посвећеност васпитача када је реч о школском успеху, праћење интересовања ученика и подстицање да се баве добрим и племенитим стварима  умногоме је утицало на Милицу и њен приступ раду, па су и резултати изузетни.

Честитамо Милици на успеху, као Дом смо поносни на њу и надамо се да ће овакав и слични примери бити подстрек млађим ученицима за даља постигнућа.

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо Дом

Дом ми је пружио много тога – топлину, љубав и пријатељства за цео живот.

Кристина Радисављевић

Волим овај Дом зато што сам овде упознала своје цимерке са којима ми никада није досадно

Марија Стефановић

Волим Дом због многобројних секција које овде похађам и због осећаја слободе као да сам код куће

Бојан Траиловић

У Дому су непрекидна дружења

Иван Миладиновић

Иако јединац, у Дому сам научио да моји приоритети нису једини и да морам да поштујем друге како бисмо функционисали складно. Научио сам да је све лакше и лепше када се подели са пријатељима

Михајло Ступар

Волим Дом због атмосфере и позитивне климе која у њему влада

Давид Радичевић

Дом волим јер ми је пружио много лепих успомена

Тамара Никодијевић

Дом нам пружа могућност да се учимо одговорном понашању

Шћекић Анастасија

У Дому се осећам безбрижно

Обрадовић Невена