Пратите нас:

Конференција о васпитном раду

Већ традиционална конференција Васпитни рад у домовима ученика, која два пута годишње окупља васпитаче, стручне сараднике и директоре односно све оне који су у домовима Србије задужени за васпитни рад, овога пута одржана је на Борском језеру у периоду од 9. до 11. октобра. Еминентни стручњаци представили су актуелне теме везане за стандарде компетенција за професију васпитача, самовредновање у установама ученичког стандарда као и психолошки аспект рада са ученицима за време пандемије. Другог дана васпитачи и стручни сарадници имали су прилику да кроз излагање и презентације прикажу примере добре праксе из својих установа. Наш Дом представио се радом под називом „О насиљу не треба ћутати“ који је припремила и презентовала васпитачица Биљана Стајић.

Поред стручног усавршавања, време на Борском језеру искоришћено је за дружење са колегама из других домова али и за размену искустава и сазнања која се касније користе у непосредном васпитном раду.

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо Дом

Зато што сам упознао нове пријатеље. Због домијаде на којој такође срећем нове пријатеље. Због идеалног распореда времена, значи дођеш у 13 h и имаш 3 сата за спавање, значи екстра!!!

Думитровић Синиша

Зато што смо сви као породица.

Јелена Марјановић

Дом „Срећно“ пружа мир за садашњост и сигурност за будућност, зато га и волим.

Јовић Урош

Волим овај дом зато што сам упознала пуно нових другара.

Милорадовић Тамара