Пратите нас:

Испратили смо још једну генерацију

Све генрације које су прошле кроз наш Дом оставиле су неизбрисив траг. Памтимо их по анегдотама које су постале део домског наратива, по лепим причама, по неким ситним стварима које везујемо само за њих.
И генерација коју сада испраћамо уписала се у колаж наших успомена. У њихову част, наша млада новинарка Богдана Радисављевић осмислила је и реализовала радио емисију посвећену управо онима који сутрадан иду у свет.
Емисија је осмишљена тако да садржи исказе матураната о незаборавним тренуцима проведеним у Дому, њихове омиљене песме које их вежу за лепе моменте, анегдоте из домског живота, прве љубави и прва разочарања. Сведочења о томе како су у Дому постајали и постали људи.
Уз цитате мудраца којима смо им пожелели срећу и просперитет, завршили смо емисију, али и животно поглавље једне књиге коју годинама пишемо. Поглавље обојено мноштвом емоција, али са срећним завршетком и ишчекивањем шта ће се дешавати даље, у наставку ове наше књиге.
А матуранти кажу: „Ово је најлепши период мога живота“- Марија Стефановић; „Дом ми је много помогао у одрастању и изграђивању себе“ – Марина Милетић; „Из Дома ћу понети много лепих успомена и трајна пријатељства“ – Маја Траиловић; „Кад кажем –Дом, помислим на добре другове, брижне васпитаче и љубазност свих који у Дому раде и олакшавају нам одрастање – Филип Шајкић.

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо Дом

Дом ми је пружио много тога – топлину, љубав и пријатељства за цео живот.

Кристина Радисављевић

Волим овај Дом зато што сам овде упознала своје цимерке са којима ми никада није досадно

Марија Стефановић

Волим Дом због многобројних секција које овде похађам и због осећаја слободе као да сам код куће

Бојан Траиловић

У Дому су непрекидна дружења

Иван Миладиновић

Иако јединац, у Дому сам научио да моји приоритети нису једини и да морам да поштујем друге како бисмо функционисали складно. Научио сам да је све лакше и лепше када се подели са пријатељима

Михајло Ступар

Волим Дом због атмосфере и позитивне климе која у њему влада

Давид Радичевић

Дом волим јер ми је пружио много лепих успомена

Тамара Никодијевић

Дом нам пружа могућност да се учимо одговорном понашању

Шћекић Анастасија

У Дому се осећам безбрижно

Обрадовић Невена