И СПОРТИСТИ БИЛИ УСПЕШНИ – НАЈБОЉИ МЕЂУ ШАХИСТИМА

Kад би све било ко шаховска партија

Наш шахиста, Вучковић Никола, био је најбољи на овогодишњој спортској Регионалној домијади, која је 27.4.2018.године одржана у Свилајнцу. Он ће бранити боје нашег региона на Републичкој спортској домијади која ће се од 11.до 13.маја одржати у Краљеву.
И остали спортисти били су успешни. Женска шаховска екипа нашег Дома освојила је треће место, као и Јована Вучковић у појединачној конкуренцији. Трећепласирани су и дечаци у фудбалу.
У делу регионалних спортских сусрета који су се 23.3.2018.одиграли у Костолцу, наша женска стрељачка екипа била је међу најбољима па им је замало измакло прво место. Поред другог места, које су освојиле екипно, Којадиновић Ана била је трећа у појединачној конкуренцији.
И стонотенисери су били на висини задатка па су дечаци освојили треће место екипно а Динчић Андрија био је трећи у појединачној конкуренцији. Такође треће место освојили су и дечаци у одбојци.
Зидове нашег Дома ћемо и ове године допунити бројним дипломама са спортских такмичења. Све у свему УСПЕШНО И БЕРИЋЕТНО. За њихове успехе заслужни су и васпитачи који су их припремали: Далибор Гинић – шах, стони тенис и стрељаштво а Ненад Паунковић – фудбал, кошарку и одбојку. Сада славимо, а следеће године ћемо се потрудити да будемо још успешнији.

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо дом

 • Зато што сам упознао нове пријатеље. Због домијаде на којој такође срећем нове пријатеље. Због идеалног распореда времена, значи дођеш у 13 h и имаш 3 сата за спавање, значи екстра!!!

  Думитровић Синиша

 • Зато што смо сви као породица.

  Јелена Марјановић

 • Дом „Срећно“ пружа мир за садашњост и сигурност за будућност, зато га и волим.

  Јовић Урош

 • Волим овај дом зато што сам упознала пуно нових другара.

  Милорадовић Тамара