Пратите нас:

Друштвено одговоран рад Дома

Дом ученика средњих школа “Срећно“ ради и у условима ванредног стања. Директорка Дома, у сарадњи са тимом за организовање мера и активности на одржавању континуитета и функционалности организације током обуставе рада, организује и прати све неопходне процесе који се морају организовати у установи као и рад запослених од куће. У складу са распоредом рада обављају се дежурства и неопходне активности у дому. У суботу 21. марта 2020. Године, лиценцирана фирма Еко Дез Београд, са којом установа има склопљен уговор, поново је извршила комплетну дезинфекцију свих просторија Дома, иако је претходна била 14.марта 2020. године. Ова дезинфекција је била потребна након одласка свих ученика, изношења свих ствари и постељине, јастука и ћебади.
Постељина и ћебад , који су били на прању, допремљени су у дом данас и ускладиштени на безбедан начин. Наше запослене на пословима одржавања хигијене, свакодневно и пожртвовано примењују и спроводе све планиране санитарно хигијенске мере.
Понашамо се друштвено одговорно, организујући минимум процеса рада у установи, рад запослених од куће, али и бринући о здрављу запослених и корисника који ће након завршетка епидемије поново доћи у дом.
Остварујемо и одличну сарадњу са ЈКП „Равно 2014“ чији се запослени старају о одржавању зелених површина, па су тако данас уредили и травњак поред нашег дома.
Заједничким напорима запослени Малог дома великог срца дају свој допринос функционисању нашег града и државе у новим ванредним околностима.

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо Дом

Зато што сам упознао нове пријатеље. Због домијаде на којој такође срећем нове пријатеље. Због идеалног распореда времена, значи дођеш у 13 h и имаш 3 сата за спавање, значи екстра!!!

Думитровић Синиша

Зато што смо сви као породица.

Јелена Марјановић

Дом „Срећно“ пружа мир за садашњост и сигурност за будућност, зато га и волим.

Јовић Урош

Волим овај дом зато што сам упознала пуно нових другара.

Милорадовић Тамара