Пратите нас:

Друштвено одговоран рад Дома

Дом ученика средњих школа “Срећно“ ради и у условима ванредног стања. Директорка Дома, у сарадњи са тимом за организовање мера и активности на одржавању континуитета и функционалности организације током обуставе рада, организује и прати све неопходне процесе који се морају организовати у установи као и рад запослених од куће. У складу са распоредом рада обављају се дежурства и неопходне активности у дому. У суботу 21. марта 2020. Године, лиценцирана фирма Еко Дез Београд, са којом установа има склопљен уговор, поново је извршила комплетну дезинфекцију свих просторија Дома, иако је претходна била 14.марта 2020. године. Ова дезинфекција је била потребна након одласка свих ученика, изношења свих ствари и постељине, јастука и ћебади.
Постељина и ћебад , који су били на прању, допремљени су у дом данас и ускладиштени на безбедан начин. Наше запослене на пословима одржавања хигијене, свакодневно и пожртвовано примењују и спроводе све планиране санитарно хигијенске мере.
Понашамо се друштвено одговорно, организујући минимум процеса рада у установи, рад запослених од куће, али и бринући о здрављу запослених и корисника који ће након завршетка епидемије поново доћи у дом.
Остварујемо и одличну сарадњу са ЈКП „Равно 2014“ чији се запослени старају о одржавању зелених површина, па су тако данас уредили и травњак поред нашег дома.
Заједничким напорима запослени Малог дома великог срца дају свој допринос функционисању нашег града и државе у новим ванредним околностима.

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо Дом

Дом ми је пружио много тога – топлину, љубав и пријатељства за цео живот.

Кристина Радисављевић

Волим овај Дом зато што сам овде упознала своје цимерке са којима ми никада није досадно

Марија Стефановић

Волим Дом због многобројних секција које овде похађам и због осећаја слободе као да сам код куће

Бојан Траиловић

У Дому су непрекидна дружења

Иван Миладиновић

Иако јединац, у Дому сам научио да моји приоритети нису једини и да морам да поштујем друге како бисмо функционисали складно. Научио сам да је све лакше и лепше када се подели са пријатељима

Михајло Ступар

Волим Дом због атмосфере и позитивне климе која у њему влада

Давид Радичевић

Дом волим јер ми је пружио много лепих успомена

Тамара Никодијевић

Дом нам пружа могућност да се учимо одговорном понашању

Шћекић Анастасија

У Дому се осећам безбрижно

Обрадовић Невена