Домијадa 2018 – најава

Поштовани,
Са радошћу Вас обавештавамо да ће 30. марта, Дом ученика средњих школа “Срећно”, бити домаћин регионалне “Домијаде 2018”.

Сусрети домова ученика средњих школа Шумадије, Поморавља и Браничева представљају највећи догађај за који се ученици вредно припремају током читаве године, како би на једном месту приказали своју креативност и умеће у културно – уметничком стваралаштву.
На сцени Музичке школе “Душан Сковран” одвијаће се занимљив програм различитог садржаја, а наступиће најбољи од најбољих у фолклору, етно, класичној и савремној музици, модерном плесу и драмском стваралаштву. У холу ће бити постављена такмичарска изложба ученичких креативних радова, који из године у годину постају права уметничка дела. Ученици ће се огледати и у литерарном и ликовном стваралаштву.
Поделите са нама срећу и радост учешћа и организације ове велике манифестације. Ћуприја ће тек за осам година поново бити домаћин Домијаде. Не пропустите прилику да заједно са нама навијате за ученике Дома “Срећно” и подржите их у настојању да се на најбољи начин прикажу својим вршњацима и стручном жирију. На овај начин ми промовишемо и свој град.
Прошла година је била најуспешнија од оснивања Дома ученика средњих школа “Срећно”. Остварена је победа на Републичкој домијади у Новом Саду драмским приказом “Кул. Кул?” Овога пута желимо да победимо у организацији такмичења. Ви нам можете помоћи тако што ћете својим присуством увеличати овај догађај. Свечано отварање је у 09.45.
Унапред Вам се захваљујемо.

У име ученика и запоселних у Дому ученика средњих школа “Срећно”
директор
Татјана Милојевић

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо Дом

Зато што сам упознао нове пријатеље. Због домијаде на којој такође срећем нове пријатеље. Због идеалног распореда времена, значи дођеш у 13 h и имаш 3 сата за спавање, значи екстра!!!

Думитровић Синиша

Зато што смо сви као породица.

Јелена Марјановић

Дом „Срећно“ пружа мир за садашњост и сигурност за будућност, зато га и волим.

Јовић Урош

Волим овај дом зато што сам упознала пуно нових другара.

Милорадовић Тамара