Домијадa 2018 – најава

Поштовани,
Са радошћу Вас обавештавамо да ће 30. марта, Дом ученика средњих школа „Срећно“, бити домаћин регионалне „Домијаде 2018“.

Сусрети домова ученика средњих школа Шумадије, Поморавља и Браничева представљају највећи догађај за који се ученици вредно припремају током читаве године, како би на једном месту приказали своју креативност и умеће у културно – уметничком стваралаштву.
На сцени Музичке школе „Душан Сковран“ одвијаће се занимљив програм различитог садржаја, а наступиће најбољи од најбољих у фолклору, етно, класичној и савремној музици, модерном плесу и драмском стваралаштву. У холу ће бити постављена такмичарска изложба ученичких креативних радова, који из године у годину постају права уметничка дела. Ученици ће се огледати и у литерарном и ликовном стваралаштву.
Поделите са нама срећу и радост учешћа и организације ове велике манифестације. Ћуприја ће тек за осам година поново бити домаћин Домијаде. Не пропустите прилику да заједно са нама навијате за ученике Дома „Срећно“ и подржите их у настојању да се на најбољи начин прикажу својим вршњацима и стручном жирију. На овај начин ми промовишемо и свој град.
Прошла година је била најуспешнија од оснивања Дома ученика средњих школа „Срећно“. Остварена је победа на Републичкој домијади у Новом Саду драмским приказом „Кул. Кул?“ Овога пута желимо да победимо у организацији такмичења. Ви нам можете помоћи тако што ћете својим присуством увеличати овај догађај. Свечано отварање је у 09.45.
Унапред Вам се захваљујемо.

У име ученика и запоселних у Дому ученика средњих школа „Срећно“
директор
Татјана Милојевић

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо дом

 • Зато што сам упознао нове пријатеље. Због домијаде на којој такође срећем нове пријатеље. Због идеалног распореда времена, значи дођеш у 13 h и имаш 3 сата за спавање, значи екстра!!!

  Думитровић Синиша

 • Зато што смо сви као породица.

  Јелена Марјановић

 • Дом „Срећно“ пружа мир за садашњост и сигурност за будућност, зато га и волим.

  Јовић Урош

 • Волим овај дом зато што сам упознала пуно нових другара.

  Милорадовић Тамара