Пратите нас:

Добро дошли, драги ученици

Дан пре првог септембра за нас је увек посебан и узбудљив. У наш Дом усељени су нови ученици, али пристигли су и добро познати и нама драги старији. Они који су раније боравили у Дому нису крили нестрпљење за поновним дружењем са старим друговима, док су нови ученици у домску средину ушли са очекивањима о новом начину живота који их овде чека.

Знајући важност првог утиска, васпитачи су се потрудили да упознају нове другаре са домским животом и са свим овим лепим стварима које Дом пружа, у чему су им несебично помогли старији ученици.

За родитеље нових ученика одржан је родитељски састанак на коме су се ближе упознали са организацијом живота у дому, предностима оваквог начина смештаја у новој средини и правилима које ученици морају да поштују како би боравак у установи колективног смештаја био безбедан за све. На родитељском састанку имали смо прилике да чујемо и похвале и лепе речи родитеља наших старијих ученика које нам много значе и уверавају нас у квалитет нашег рада. Oне су биле и охрабрење родитељима нових ученика.

Прво вече у Дому, кажу, заувек се памти, а први дан остаје успомена на један нови период живота и одрастања, осамостаљивања и уласка у свет „великих“.

Растемо заједно – ми као ваши васпитачи, а ви на путу да постанете људи.

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо Дом

Зато што сам упознао нове пријатеље. Због домијаде на којој такође срећем нове пријатеље. Због идеалног распореда времена, значи дођеш у 13 h и имаш 3 сата за спавање, значи екстра!!!

Думитровић Синиша

Зато што смо сви као породица.

Јелена Марјановић

Дом „Срећно“ пружа мир за садашњост и сигурност за будућност, зато га и волим.

Јовић Урош

Волим овај дом зато што сам упознала пуно нових другара.

Милорадовић Тамара