Пратите нас:

Добро дошли, драги ученици

Дан пре првог септембра за нас је увек посебан и узбудљив. У наш Дом усељени су нови ученици, али пристигли су и добро познати и нама драги старији. Они који су раније боравили у Дому нису крили нестрпљење за поновним дружењем са старим друговима, док су нови ученици у домску средину ушли са очекивањима о новом начину живота који их овде чека.

Знајући важност првог утиска, васпитачи су се потрудили да упознају нове другаре са домским животом и са свим овим лепим стварима које Дом пружа, у чему су им несебично помогли старији ученици.

За родитеље нових ученика одржан је родитељски састанак на коме су се ближе упознали са организацијом живота у дому, предностима оваквог начина смештаја у новој средини и правилима које ученици морају да поштују како би боравак у установи колективног смештаја био безбедан за све. На родитељском састанку имали смо прилике да чујемо и похвале и лепе речи родитеља наших старијих ученика које нам много значе и уверавају нас у квалитет нашег рада. Oне су биле и охрабрење родитељима нових ученика.

Прво вече у Дому, кажу, заувек се памти, а први дан остаје успомена на један нови период живота и одрастања, осамостаљивања и уласка у свет „великих“.

Растемо заједно – ми као ваши васпитачи, а ви на путу да постанете људи.

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо Дом

Дом ми је пружио много тога – топлину, љубав и пријатељства за цео живот.

Кристина Радисављевић

Волим овај Дом зато што сам овде упознала своје цимерке са којима ми никада није досадно

Марија Стефановић

Волим Дом због многобројних секција које овде похађам и због осећаја слободе као да сам код куће

Бојан Траиловић

У Дому су непрекидна дружења

Иван Миладиновић

Иако јединац, у Дому сам научио да моји приоритети нису једини и да морам да поштујем друге како бисмо функционисали складно. Научио сам да је све лакше и лепше када се подели са пријатељима

Михајло Ступар

Волим Дом због атмосфере и позитивне климе која у њему влада

Давид Радичевић

Дом волим јер ми је пружио много лепих успомена

Тамара Никодијевић

Дом нам пружа могућност да се учимо одговорном понашању

Шћекић Анастасија

У Дому се осећам безбрижно

Обрадовић Невена