Пратите нас:

Даровали смо срећну децу

Љубав према ближњима и даривање дешава се током целе године, али је некако најпотребније у време када сви сагледавамо годину иза нас и шта смо урадили и постигли од личних циљева.
У последњој недељи 2023. године организовали смо свечани састанак васпитних група у нашем Дому. Ученицима окупљеним у домској учионици даровали смо бројне награде добијене од наших пријатеља/спонзора из града. Они који су се у претходном периоду истакли у различитим активностима имали су прилике да из корпице, попут лутрије, извуку своју награду. Награде су, поред нашег Дома, донирали и Народна библиотека „Душан Матић“, фризерски салони „Малети“ и „Марија“ и студио за шминку „ЈеленаМ“ којима се овога пута захваљујемо.
Сви присутни добили су медењаке који су радили ученици, чланови и чланице кративне секције. Медењаке је поделио Деда Мраз кога је овом приликом тумачио наш Димитрије Обрадовић.
Свима желимо срећне празнике и довољно осмеха и лепих тренутака са својим ближњима, као и љубави попут ове коју негујемо у нашој другој кући.

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо Дом

Дом ми је пружио много тога – топлину, љубав и пријатељства за цео живот.

Кристина Радисављевић

Волим овај Дом зато што сам овде упознала своје цимерке са којима ми никада није досадно

Марија Стефановић

Волим Дом због многобројних секција које овде похађам и због осећаја слободе као да сам код куће

Бојан Траиловић

У Дому су непрекидна дружења

Иван Миладиновић

Иако јединац, у Дому сам научио да моји приоритети нису једини и да морам да поштујем друге како бисмо функционисали складно. Научио сам да је све лакше и лепше када се подели са пријатељима

Михајло Ступар

Волим Дом због атмосфере и позитивне климе која у њему влада

Давид Радичевић

Дом волим јер ми је пружио много лепих успомена

Тамара Никодијевић

Дом нам пружа могућност да се учимо одговорном понашању

Шћекић Анастасија

У Дому се осећам безбрижно

Обрадовић Невена