Пратите нас:

Дани културе Филолошко-уметничког факултета – презентације студијских програма

Драги наши матуранти,

Одабир факултета је одабир ваше будућности. Ако још увек нисте одлучили шта ћете уписати након средње школе, једна од могућности је Филолошко-уметнички факултет који ове године, у складу са новонасталом ситуацијом пандемије, нуди занимљиву презентацију својих студијских програма. У оквиру Дана културе предвиђена је и промоција студијских програма Одсека за филологију, на којој ће наставници и студенти будућим колегама представити студије филологије и предности студирања у Крагујевцу. Пријава ће трајати до недеље, 27. децембра, до 12 сати, након чега ће пријављени добити обавештење о начину приступања онлајн презентацији, која ће бити одржана путем платформе Google Meet.

Више о томе на следећем линку: http://www.filum.kg.ac.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=951:dani-kulture-filolosko-umetnickog-fakulteta&catid=20&lang=sr&Itemid=192

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо Дом

Зато што сам упознао нове пријатеље. Због домијаде на којој такође срећем нове пријатеље. Због идеалног распореда времена, значи дођеш у 13 h и имаш 3 сата за спавање, значи екстра!!!

Думитровић Синиша

Зато што смо сви као породица.

Јелена Марјановић

Дом „Срећно“ пружа мир за садашњост и сигурност за будућност, зато га и волим.

Јовић Урош

Волим овај дом зато што сам упознала пуно нових другара.

Милорадовић Тамара