Пратите нас:

Дан отворених врата

Тридесетог октобра 2019.године на већ традиционалној манифестацији, отворили смо врата нашег Дома за представнике општине, школа, институција и установа са којима годинама успешно сарађујемо. Ово је још једна прилика да закораче у нашу установу и упознају се са организацијом живота и рада 103 ученика који долазе са територије читаве Србије. Ове године повећао се број гостију а посебну занимљивост представљао је долазак читавог једног одељења Гимназије које је са разредним старешином дошло да види како живе њихови другови „домци“
У присуству медија, госте је поздравила директорка Дома Татјана Милојевић и упознала их са оним што је у Дому урађено у протеклој години. Затим су ученици драмским колажом „Мој домски живот“ позоришним језиком представили своје виђење живота у Дому. Након обиласка свих просторија у којима ученици проводе време, гости су на коктелу који су припремили радници кухиње, разменили утиске са домаћинима.
И ова, успешно организована, манифестација у којој су учествовали ученици и све службе Дома, показала је да су сарадња и тимски рад гаранција успеха.

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо Дом

Зато што сам упознао нове пријатеље. Због домијаде на којој такође срећем нове пријатеље. Због идеалног распореда времена, значи дођеш у 13 h и имаш 3 сата за спавање, значи екстра!!!

Думитровић Синиша

Зато што смо сви као породица.

Јелена Марјановић

Дом „Срећно“ пружа мир за садашњост и сигурност за будућност, зато га и волим.

Јовић Урош

Волим овај дом зато што сам упознала пуно нових другара.

Милорадовић Тамара