Дан отворених врата

Тридесетог октобра 2019.године на већ традиционалној манифестацији, отворили смо врата нашег Дома за представнике општине, школа, институција и установа са којима годинама успешно сарађујемо. Ово је још једна прилика да закораче у нашу установу и упознају се са организацијом живота и рада 103 ученика који долазе са територије читаве Србије. Ове године повећао се број гостију а посебну занимљивост представљао је долазак читавог једног одељења Гимназије које је са разредним старешином дошло да види како живе њихови другови „домци“
У присуству медија, госте је поздравила директорка Дома Татјана Милојевић и упознала их са оним што је у Дому урађено у протеклој години. Затим су ученици драмским колажом „Мој домски живот“ позоришним језиком представили своје виђење живота у Дому. Након обиласка свих просторија у којима ученици проводе време, гости су на коктелу који су припремили радници кухиње, разменили утиске са домаћинима.
И ова, успешно организована, манифестација у којој су учествовали ученици и све службе Дома, показала је да су сарадња и тимски рад гаранција успеха.

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо дом

 • Зато што сам упознао нове пријатеље. Због домијаде на којој такође срећем нове пријатеље. Због идеалног распореда времена, значи дођеш у 13 h и имаш 3 сата за спавање, значи екстра!!!

  Думитровић Синиша

 • Зато што смо сви као породица.

  Јелена Марјановић

 • Дом „Срећно“ пружа мир за садашњост и сигурност за будућност, зато га и волим.

  Јовић Урош

 • Волим овај дом зато што сам упознала пуно нових другара.

  Милорадовић Тамара