Пратите нас:

Биће слатко и топло око срца

Последњи дани децембра су обично дани даривања. Драгим особама обично дарујемо разне поклоне, али и осмехе, загрљаје. У сусрет Новој години присећамо се лепих момената и симболични поклони су обично начин да кажемо хвала, али и да покажемо другима да мислимо на њих.

Наш начин захваљивања и ове године биће даривање новогодишњих колачића. Вредне ученице нашег Дома Марија, Марта, Невена и Наталија, иначе чланице креативне секције отпочеле су прављење новогодишњих колачића. Њима се придружио и Лазар који је својим примером показао да и у овој активности има места и за дечаке. Касније су остали чланови креативне секције своју креативност показали украшавајући колачиће у духу новогодишњих празника. Сада већ традиционално, колачићи, припремани са пуно пажње и љубави, усрећиће нека младе људе. Као и претходне године, део колачића биће подељен ученицима нашег Дома, док ћемо део поклонити у хуманитарне сврхе.

Лепо је када поклањамо, али је лепо и када нама неко нешто поклони. Узајамно даривање је оно што нас све усрећује. Колачићима желимо да обрадујемо некога и у оба смера, сигурни смо – биће слатко и топло око срца.

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо Дом

Дом ми је пружио много тога – топлину, љубав и пријатељства за цео живот.

Кристина Радисављевић

Волим овај Дом зато што сам овде упознала своје цимерке са којима ми никада није досадно

Марија Стефановић

Волим Дом због многобројних секција које овде похађам и због осећаја слободе као да сам код куће

Бојан Траиловић

У Дому су непрекидна дружења

Иван Миладиновић

Иако јединац, у Дому сам научио да моји приоритети нису једини и да морам да поштујем друге како бисмо функционисали складно. Научио сам да је све лакше и лепше када се подели са пријатељима

Михајло Ступар

Волим Дом због атмосфере и позитивне климе која у њему влада

Давид Радичевић

Дом волим јер ми је пружио много лепих успомена

Тамара Никодијевић

Дом нам пружа могућност да се учимо одговорном понашању

Шћекић Анастасија

У Дому се осећам безбрижно

Обрадовић Невена