Поштовани,

Са радошћу Вас обавештавамо да ће 30. марта, Дом ученика средњих школа “Срећно”, бити домаћин регионалне “Домијаде 2018”.

Сусрети домова ученика средњих школа Шумадије, Поморавља и Браничева представљају највећи догађај за који се ученици вредно припремају током читаве године, како би на једном месту приказали своју креативност и умеће у културно – уметничком стваралаштву.
На сцени Музичке школе “Душан Сковран” одвијаће се занимљив програм различитог садржаја, а наступиће најбољи од најбољих у фолклору, етно, класичној и савремној музици, модерном плесу и драмском стваралаштву. У холу ће бити постављена такмичарска изложба ученичких креативних радова, који из године у годину постају права уметничка дела. Ученици ће се огледати и у литерарном и ликовном стваралаштву.
Поделите са нама срећу и радост учешћа и организације ове велике манифестације. Ћуприја ће тек за осам година поново бити домаћин Домијаде. Не пропустите прилику да заједно са нама навијате за ученике Дома “Срећно” и подржите их у настојању да се на најбољи начин прикажу својим вршњацима и стручном жирију. На овај начин ми промовишемо и свој град.
Прошла година је била најуспешнија од оснивања Дома ученика средњих школа “Срећно”. Остварена је победа на Републичкој домијади у Новом Саду драмским приказом “Кул. Кул?” Овога пута желимо да победимо у организацији такмичења. Ви нам можете помоћи тако што ћете својим присуством увеличати овај догађај. Свечано отварање је у 09.45.
Унапред Вам се захваљујемо.

У име ученика и запоселних у Дому ученика средњих школа “Срећно”
директор
Татјана Милојевић