Журка добродошлице

Као и сваке године, тако и ове, у нашем Дому одржана је журка добродошлицe новим ученицима,односно у част онима који су по први пут ту. Сврха журке је да се нови ученици осете лепо, да виде да је њихово присуство битно и да смо срећни што су се придружили нашој великој породици.
Како је прошле школске године Дом набавио музичку опрему која је била неопходна за добро функционисање домских секција и активности попут одржане журке, овог пута сами ученици били су задужени за пуштање музике и већи део организације. За добру атмосферу побринули су се Јанко Милошевић и Петар Петровић, који су те вечери понели улоге ди – џејева. Пошто је журка одржана половином октобра, тачније осамнаестог, идеалан тренутак је био за проверу знања из области Кућног реда и домских правила, па је одржан квиз на ту тему. Као и на свакој журци награђени су најуреднији ученици и најуредније собе. Карактеристично за ову журку је то да су награду за најуредније ормаре добили сестра која је друга, и брат који је прва година. Такође је још један ученик прве године добио награду за један од најуреднијих ормара, што показује да су се лепо адаптирали на домске обавезе и осталима представља стимулацију за веће залагање. Атмосфера је била јако лепа за прву годишњу журку, дружили су се, играли су, расположење је било на завидном нивоу, а већина нових ученика је била активна целе вечери, што наговештава да ће следеће журке бити још веселија, док је ова била одличан распевани старт!

Ненад Паунковић

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо дом

 • Зато што сам упознао нове пријатеље. Због домијаде на којој такође срећем нове пријатеље. Због идеалног распореда времена, значи дођеш у 13 h и имаш 3 сата за спавање, значи екстра!!!

  Думитровић Синиша

 • Зато што смо сви као породица.

  Јелена Марјановић

 • Дом „Срећно“ пружа мир за садашњост и сигурност за будућност, зато га и волим.

  Јовић Урош

 • Волим овај дом зато што сам упознала пуно нових другара.

  Милорадовић Тамара