Завршна приредба

Већ традиционално, у мају сваке школске године, Дом ученика средњих школа “Срећно” организује завршну приредбу, на којој преставља своје активности.
Фантастичним извођењем припремљених тачака “домци” су одушевили публику. На сцени су се смењивали наступи фолклора, музичке секције, модерног плеса и драме. Све је било обогаћено презентацијом домских активности.
Директорка дома, Татјана Милојевић, је присутне упознала са свим активностима које су биле усмерене на побољшање услова за живот и рад ученика. Директорка је истакла да се радило на унапређењу васпитног рада, услова за смештај и исхрану, а да се посебна пажња посветила безбедности ученика и поштовању стандарда ИСО 9001:2015 у свим сегментима рада као и ХАЦЦП стандарда у раду кухиње.
За несебичну помоћ у раду креативне секције, организовању изложбе у дому, израду лога дома, награђен је Новак Новаковић, директор музеја Хореум Марги Равно.
Посебно нас радује што је сала била пуна и што су нас својим присуством уважили председник Скупштине општине Ћуприја Бранимир Тазић, већник за културу и спорт Владимир Васиљевић, директори школа и институција из нашег града, пословни сарадници дома, родитељи наших ученика и грађани Ћуприје.

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо Дом

Зато што сам упознао нове пријатеље. Због домијаде на којој такође срећем нове пријатеље. Због идеалног распореда времена, значи дођеш у 13 h и имаш 3 сата за спавање, значи екстра!!!

Думитровић Синиша

Зато што смо сви као породица.

Јелена Марјановић

Дом „Срећно“ пружа мир за садашњост и сигурност за будућност, зато га и волим.

Јовић Урош

Волим овај дом зато што сам упознала пуно нових другара.

Милорадовић Тамара