Уз музику, забаву и награде прослављен Дан жена

Традиционално заказана осмомартовска журка и ове године је протекла у најбољем расположењу и доброј атмосфери која је данима пре тога владала у Дому. Журка, у организацији треће васпитне групе, одржана је другог марта када су се ученици и ученице припремили за тај датум ваљано – дечаци дарујући девојчицама корпице које су сами направили, са слаткишима унутра; и девојчице које су тог дана биле обасуте посебном пажњом.
Није изостало ни награђивање ученика за најуреднију собу и ормар, умели смо да наградимо и оне који су се побринули да журка засија у најбољем сјају, а неизоставне награде примили су и ученици са одличним и врлодобрим успехом. Одлични су награђени књигом, а врлодобри похвалом, уз наду и жељу да ће свој врлодобар успех унапредити у одличан.
Дечаци су за своје другарице спремили занимљив забавно-музички програм, наша кухиња је и те вечери спремила свечану вечеру, а за музику се и сада побринуо наш ученик Јанко, без чије музичке компилације сигурно не бисмо тако добро ђускали.

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо дом

 • Зато што сам упознао нове пријатеље. Због домијаде на којој такође срећем нове пријатеље. Због идеалног распореда времена, значи дођеш у 13 h и имаш 3 сата за спавање, значи екстра!!!

  Думитровић Синиша

 • Зато што смо сви као породица.

  Јелена Марјановић

 • Дом „Срећно“ пружа мир за садашњост и сигурност за будућност, зато га и волим.

  Јовић Урош

 • Волим овај дом зато што сам упознала пуно нових другара.

  Милорадовић Тамара