Уз музику, забаву и награде прослављен Дан жена

Традиционално заказана осмомартовска журка и ове године је протекла у најбољем расположењу и доброј атмосфери која је данима пре тога владала у Дому. Журка, у организацији треће васпитне групе, одржана је другог марта када су се ученици и ученице припремили за тај датум ваљано – дечаци дарујући девојчицама корпице које су сами направили, са слаткишима унутра; и девојчице које су тог дана биле обасуте посебном пажњом.
Није изостало ни награђивање ученика за најуреднију собу и ормар, умели смо да наградимо и оне који су се побринули да журка засија у најбољем сјају, а неизоставне награде примили су и ученици са одличним и врлодобрим успехом. Одлични су награђени књигом, а врлодобри похвалом, уз наду и жељу да ће свој врлодобар успех унапредити у одличан.
Дечаци су за своје другарице спремили занимљив забавно-музички програм, наша кухиња је и те вечери спремила свечану вечеру, а за музику се и сада побринуо наш ученик Јанко, без чије музичке компилације сигурно не бисмо тако добро ђускали.

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо Дом

Зато што сам упознао нове пријатеље. Због домијаде на којој такође срећем нове пријатеље. Због идеалног распореда времена, значи дођеш у 13 h и имаш 3 сата за спавање, значи екстра!!!

Думитровић Синиша

Зато што смо сви као породица.

Јелена Марјановић

Дом „Срећно“ пружа мир за садашњост и сигурност за будућност, зато га и волим.

Јовић Урош

Волим овај дом зато што сам упознала пуно нових другара.

Милорадовић Тамара