Свечана завршна приредба Малог дома великог срца

У сали музичке школе „Душан Сковран“ у четвртак, 24. маја 2018. године традиционално је одржана свечана завршна приредба нашег дома. Публика, коју су чинили многобројни родитељи, професори, другари и званице из јавног живота није крила одушевљење и све тачке награђивала је громогласним аплаузима и овацијама. У наступима фолклорне, музичке, литерарне, драмске и плесне секције учествовало је око 50 ученика. Саставни део приредбе је била и изложба радова креативне секције Дома која је била постављена испред сцене.
Директорка Дома, Татјана Милојевић, је истакла да је година за нама једна од најуспешнијих. Ученици су остварили изузетна постигнућа у школском успеху, дисциплина у дому је била на веома високом нивоу, готово без дисциплинских поступака, а круна ангажовања у слободним активностима током школске године су остварени резултати на регионалној и републичкој Домијади.

“Били смо и беспрекорни организатори регионалне Домијаде у области културно – уметничког стваралаштва коју су похвалили представници свих домова нашег региона”,

истакла је директорка и додала:

” Победе су остварене и у организацији рада дома и условима боравка ученика. Побољшали смо безбедност уградњом сигурносних врата, заменили комплетну унутрашњу столарију и светларник, међу првима у Србији покренули смо систем за избор оброка. Одвајањем кухињског блока од трпезарије омогућили смо примену свих захтева ХАЦЦП-а и добили нов простор за различите активности. Направили смо и корак напред у подизању стандарда увођењем најновијег система ИСО 9001 – 2015. Пријем и награде за матуранте, традиционална наградна екскурзија, редовна едукативна предавања и забавне вечери незаобилазни су догађаји у дому. Највећа награда за нас, запослене у овој установи, су насмејана лица ученика и осећај припадности једној малој – великој заједници која се зове Дом ученика средњих школа “Срећно”.

Дом ученика је дипломом и књигом наградио освајаче првог, другог и трећег места на Републичкој домијади, као и све васпитаче за остварене успехе и допринос у организацији и реализацији васпитног рада у протеклој школској години. Као знак захвалности за успешну сарадњу додељене су захвалнице истакнутим установама и појединцима из локалне заједнице.

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо Дом

Зато што сам упознао нове пријатеље. Због домијаде на којој такође срећем нове пријатеље. Због идеалног распореда времена, значи дођеш у 13 h и имаш 3 сата за спавање, значи екстра!!!

Думитровић Синиша

Зато што смо сви као породица.

Јелена Марјановић

Дом „Срећно“ пружа мир за садашњост и сигурност за будућност, зато га и волим.

Јовић Урош

Волим овај дом зато што сам упознала пуно нових другара.

Милорадовић Тамара