СПРЕМНИ ЗА НОВЕ ПОБЕДЕ

Дом ученика средњих школа „Срећно“ примио је нову генерацију ученика и започео школску годину у недељу 2.9.2018. године. Након успешно спроведеног конкурса, попуњен је капацитет и у Дом се уселило 103 ученика. Ова година карактеристична је по томе што је чак тридесетосморо ученика први пут у Дому. За њих је ово значајна промена а за васпитаче велика обавеза да им помогну при адаптацији на нову животну и образовну средину.
Након смештања у собе и кратког упознавања, одржан је родитељски састанак на коме су се новим ученицима и њиховим родитељима представили директорка Дома и васпитачи и упознали их са кућним редом, правилима понашања и свим правима и обавезама које су преузели уласком у Дом.
Током лета вредно смо радили и припримили се за почетак нове школске године. Окречене су просторије у којима бораве ученици, решен је проблем кондензације и влажења испод прозора, префарбани су и освежени плакари у ходницима, замењене славине у купатилима и отклоњени кварови утврђени приликом раздуживања ученика. Улазни хол је опремљен новим клупицама за седење. Купљена је нова постељина и побољшан видео надзор. У току су радови на замени електро и мрежне инсталације, чиме ће се створити услови за бољи интернет у Дому.
Спремно смо закорачили у нову школску годину. Заједно ћемо испуњавати школске и домске обавезе, савладавати препреке а пре свега лепо се дружити.

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо Дом

Зато што сам упознао нове пријатеље. Због домијаде на којој такође срећем нове пријатеље. Због идеалног распореда времена, значи дођеш у 13 h и имаш 3 сата за спавање, значи екстра!!!

Думитровић Синиша

Зато што смо сви као породица.

Јелена Марјановић

Дом „Срећно“ пружа мир за садашњост и сигурност за будућност, зато га и волим.

Јовић Урош

Волим овај дом зато што сам упознала пуно нових другара.

Милорадовић Тамара