Радио емисија

Већ традиционално, у нашем дому је емитована радио емисија „Шта нам поручују матуранти“. Ове године емисија је замишљена тако да ученик прве године води разговор са матурантима на тему њиховог боравка у Дому. У емисији су саговорници били матуранти Андрија Динчић, Оливер Милетић, Александар Станојевић, Анђела Перић, Јелисавета Петровић, Милена Ивановић и Јелена Ђурић. Уз осмехе, музику и добро расположење матуранти су одговарали на питања водитеља, Синише Думитровића. Матуранти су се присетили доласка и адаптације на дом и занимљивости којих се сада са осмехом сећају. Сви су се сложили да је дружење и стицање пријатеља нешто што боравак у дому чини посебним. Сви су истакли да им је дом био друга кућа и да им је веома тешко што одлазе.
Матуранти су поручили млађим ученицима да уче, учествују у секцијама и што више се друже.
Емисија се завршила чврстим загрљајем старијих другара са млађим водитељем програма, а сви учесници као и слушаоци скривали су лица једни од других и кришом брисали сузе због емотивних порука и скорог растанка.

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо дом

 • Зато што сам упознао нове пријатеље. Због домијаде на којој такође срећем нове пријатеље. Због идеалног распореда времена, значи дођеш у 13 h и имаш 3 сата за спавање, значи екстра!!!

  Думитровић Синиша

 • Зато што смо сви као породица.

  Јелена Марјановић

 • Дом „Срећно“ пружа мир за садашњост и сигурност за будућност, зато га и волим.

  Јовић Урош

 • Волим овај дом зато што сам упознала пуно нових другара.

  Милорадовић Тамара