Радио емисија

Наш Дом негује обележавање важних датума на различите начине. Осмишљавамо радионице, емитујемо филм, креирамо радио емисије, а наши ученици и васпитачи су увек пуни креативних идеја.

Ученици прве године дошли су на идеју да направе радио емисију о два важна датума у фебруару. Први је Међународни дан борбе против рака (4.фебруар) , а други је Међународни дан живота (7.фебруар). Оба датума су врло важна и оба славе живот.

Радио емисију су 4. фебруара реализовале ученице Медицинске школе Петра Савић и Наталија Милојковић, у сарадњи са васпитачицом Маријом Миладиновић.

Говорили смо о томе шта ми можемо да урадимо како бисмо спречили болест, али и како да развијемо здраве стилове живота који повољно утичу на нас.

Ученице су, поред адекватног програма, направиле и добар избор музике која слави живот, као и цитате познатих књижевника о животу. Радио емисију су помно пратили  ученици нашег Дома, које смо сигурно подстакли на размишљање о неким будућим активностима и темама које би могле да се обраде на овако занимљив начин.

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо Дом

Зато што сам упознао нове пријатеље. Због домијаде на којој такође срећем нове пријатеље. Због идеалног распореда времена, значи дођеш у 13 h и имаш 3 сата за спавање, значи екстра!!!

Думитровић Синиша

Зато што смо сви као породица.

Јелена Марјановић

Дом „Срећно“ пружа мир за садашњост и сигурност за будућност, зато га и волим.

Јовић Урош

Волим овај дом зато што сам упознала пуно нових другара.

Милорадовић Тамара