Позориште зове

„Женско срце у шињелу“ у оквиру Дана општине Ћуприја

 

Дан општине Ћуприја и ове године обележила су разна дешавања како културе и уметности, тако и спорта. Један од догађаја била је и популарна представа позоришта „Славија“ из Београда „Женско срце у шињелу”.

Представа говори о три  жене које су својевољно отишле у рат како би се бориле за српски народ. Три приче из прошлости о Флори Сендс, Милунки Савић и Надежди Петровић и три глумице које желе да оживе те приче и оставе траг у садашњости.

Наши ученици са васпитачицом и у друштву директорке Дома пажљиво су погледали представу након које су разговарали о утисцима и размишљањима које је изазвала.

Право је уживање ићи са ученицима на манифестације културе. Увек пристојни, културни, али и заинтересовани за садржај који им је понуђен, пред нашим очима граде се у личности које размишљају, који су свестрани и опште образовани.

Поносимо се што их имамо у Дому и жељно ишчекујемо неку наредну активност.

 

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо Дом

Зато што сам упознао нове пријатеље. Због домијаде на којој такође срећем нове пријатеље. Због идеалног распореда времена, значи дођеш у 13 h и имаш 3 сата за спавање, значи екстра!!!

Думитровић Синиша

Зато што смо сви као породица.

Јелена Марјановић

Дом „Срећно“ пружа мир за садашњост и сигурност за будућност, зато га и волим.

Јовић Урош

Волим овај дом зато што сам упознала пуно нових другара.

Милорадовић Тамара