Посета председника Скупштине

Председник Скупштине општине у посети Дому

Бранимир Тазић, председник Скупштине општине Ћуприја, у оквиру својих редовних активности обишао је Дом ученика средњих школа “Срећно” и на лицу места уверио се у висок квалитет смештаја, исхране и васпитног рада које наш Дом нуди својим станарима.
Срдачну добродошлицу пожелела му је Татјана Милојевић, директорка Дома “Срећно” која је искористила прилику да представника локалне самоуправе поведе у обилазак и представи све оно што је до сада урађено у циљу побољшања квалитета живота у Дому.
Председник Скупштине општине је поразговарао и са запосленима који су детаљније представили рад својих служби и иновације које су уведене у њихов рад. Посебно леп и пријатан је био сусрет са ученицима који су причали о животу у својој другој кући и утицају боравка у дому на њихов развој, школски успех али и формирање навика и позитивних особина које ће их красити читавог живота.
Веома нам је драго због посете челника локалне самоуправе и захваљујемо се на речима хвале које нам је овом приликом упутио.

 

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо Дом

Зато што сам упознао нове пријатеље. Због домијаде на којој такође срећем нове пријатеље. Због идеалног распореда времена, значи дођеш у 13 h и имаш 3 сата за спавање, значи екстра!!!

Думитровић Синиша

Зато што смо сви као породица.

Јелена Марјановић

Дом „Срећно“ пружа мир за садашњост и сигурност за будућност, зато га и волим.

Јовић Урош

Волим овај дом зато што сам упознала пуно нових другара.

Милорадовић Тамара