Посета председника Скупштине

Председник Скупштине општине у посети Дому

Бранимир Тазић, председник Скупштине општине Ћуприја, у оквиру својих редовних активности обишао је Дом ученика средњих школа „Срећно“ и на лицу места уверио се у висок квалитет смештаја, исхране и васпитног рада које наш Дом нуди својим станарима.
Срдачну добродошлицу пожелела му је Татјана Милојевић, директорка Дома „Срећно“ која је искористила прилику да представника локалне самоуправе поведе у обилазак и представи све оно што је до сада урађено у циљу побољшања квалитета живота у Дому.
Председник Скупштине општине је поразговарао и са запосленима који су детаљније представили рад својих служби и иновације које су уведене у њихов рад. Посебно леп и пријатан је био сусрет са ученицима који су причали о животу у својој другој кући и утицају боравка у дому на њихов развој, школски успех али и формирање навика и позитивних особина које ће их красити читавог живота.
Веома нам је драго због посете челника локалне самоуправе и захваљујемо се на речима хвале које нам је овом приликом упутио.

 

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо дом

 • Зато што сам упознао нове пријатеље. Због домијаде на којој такође срећем нове пријатеље. Због идеалног распореда времена, значи дођеш у 13 h и имаш 3 сата за спавање, значи екстра!!!

  Думитровић Синиша

 • Зато што смо сви као породица.

  Јелена Марјановић

 • Дом „Срећно“ пружа мир за садашњост и сигурност за будућност, зато га и волим.

  Јовић Урош

 • Волим овај дом зато што сам упознала пуно нових другара.

  Милорадовић Тамара