Онима које чине да је Дом наша друга кућа

Постоје дани који су лепи сами по себи, због сунца које обасјава улицу, због расцветане трешње у суседном дворишту, због неких лица и неких звукова и оних значења којa им ми лично придајемо.
Али постоје и они дани који своју лепоту црпе из значаја који им се приписује и због успомене на неке давне догађаје. Осми март је такав дан који је леп због топлине коју за њега везујемо и пажње коју пружамо и примамо.
Осми март данас на симболичкој равни означава сва права која су жене током вишевековне борбе оствариле у превазилажењу родних разлика.
Ипак, пажње никад није на претек, а сваки дан не може да буде празник. Добро је да се бар једног дана у години жене осете уваженим и вољеним, а на добитку је свака она која то има и у осталим данима.
На дан осмог марта, као и претходне године, ученици су за раднице Дома извели пригодан програм и на тај начин им се захвалили за све оно што чине и због чега корисници овај Дом доживљавају као своју другу кућу. Поред стихова посвећених жени, ученици су приказали и делове програма које спремају за долазећу Домијаду па су овом приликом наступили чланови литерарне, драмске, музичке секције, фолклора и модерног плеса.

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо Дом

Зато што сам упознао нове пријатеље. Због домијаде на којој такође срећем нове пријатеље. Због идеалног распореда времена, значи дођеш у 13 h и имаш 3 сата за спавање, значи екстра!!!

Думитровић Синиша

Зато што смо сви као породица.

Јелена Марјановић

Дом „Срећно“ пружа мир за садашњост и сигурност за будућност, зато га и волим.

Јовић Урош

Волим овај дом зато што сам упознала пуно нових другара.

Милорадовић Тамара