Највећи успех у историји Дома ученика средњих школа “Срећно”

Освојено једно прво и једно друго место на Републичкој Домијади у Краљеву

Драмски приказ “Тако смо читали Нушића” настао је заједничким радом чланова драмске секције са васпитачицом Маријом Миладиновић која потписује драматизацију и режију ове сценске игре. Тиме је поновљен успех од прошле године остварен у Новом Саду са комадом “Кул. Кул!” Успех је надмашен освајањем другог места у категорији “фолклор”. Чланови фолклорне секције извели су “влашке игре“, под уметничким руководством стручног сарадника Петра Миладинова и васпитачице Сузане Илић Пајкић.
Прама речима директорке Татјане Милојевић, велики успех наших ученика прошао је запажено и са пуно комплимената од колега из других, мого већих домова. “Најважније је да су наша деца задовољна и да се њихов и рад васпитача и стручних сарадника исплатио“, истакла је директорка Милојевић и нагласила да јој је веома је драго што је жири на Регионалној Домијади, чији смо ми били организатори, врло стручно и објективно урадио свој посао. “То доказују награде освојене у Краљеву, не само нашег дома већ и других домава из региона Шумадије, Поморавља и Браничева, који је остварио највише пласмана. Укупно гледано, наш регион је био најуспешнији”, нагласила је директорка Татјана Милојевић.
Одличан домаћин и педантан организатор Републичке Домијаде домова ученика средњих школа био је Дом ученика средњих школа Краљево.
У тренуцима велике среће и задовољства не треба се у успеху узносити,већ наставити са озбиљним и преданим радом, као што смо то и до сада чинили. Ипак, највеће заслуге иду ученицима, свим станарима нашег “малог дома велико срца”, јер да није њих не би било ни ове радости у којој сада уживамо.
Вама који сте наступали у Ћуприји и Краљеву хвала на озбиљности, дициплини, пожртвовању, несебичности и осећају припадности нашој малој заједници, која се зове Дом ученика средњих школа “Срећно”.

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо Дом

Зато што сам упознао нове пријатеље. Због домијаде на којој такође срећем нове пријатеље. Због идеалног распореда времена, значи дођеш у 13 h и имаш 3 сата за спавање, значи екстра!!!

Думитровић Синиша

Зато што смо сви као породица.

Јелена Марјановић

Дом „Срећно“ пружа мир за садашњост и сигурност за будућност, зато га и волим.

Јовић Урош

Волим овај дом зато што сам упознала пуно нових другара.

Милорадовић Тамара