Млада ликовна уметница нашег Дома Анастасија Пантић

Годишња колективна изложба радова Завичајног клуба ликовних уметника Ћуприје, ове године девета по реду, свакао представља једну од битнијих манифестација културе која се дешава у Ћуприји. Изложба окупља ћупријске уметнике, али и уметнике који су својим рођењем, боравком, радом или на неки други начин везани за град Ћуприју.

Наша ученица Анастасија Пантић, представила се својим радовима ћупријској публици. Квалитетом, радом и залагањем на домској креативној секцији показала је изузетан квалитет, те су стога њени радови добили своје место на овогодишњој селекцији. Креативну секцију води, осмишљава и уређује васпитачица Сузана Илић – Пајкић, у сарадњи са директором музеја „Хореум Марги – Равно“ и примењеним графичарем Новаком Новаковићем.
Квалитет се препознао, Анастасији честитамо на постигнутом успеху у нади да ће у наредном периоду реализовати и самосталну изложбу, али и да ће својим радом инспирисати и мотивисати млађе ученике нашег малог Дома великог срца на овакве и сличне подвиге.

Марија Миладиновић

 

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо Дом

Зато што сам упознао нове пријатеље. Због домијаде на којој такође срећем нове пријатеље. Због идеалног распореда времена, значи дођеш у 13 h и имаш 3 сата за спавање, значи екстра!!!

Думитровић Синиша

Зато што смо сви као породица.

Јелена Марјановић

Дом „Срећно“ пружа мир за садашњост и сигурност за будућност, зато га и волим.

Јовић Урош

Волим овај дом зато што сам упознала пуно нових другара.

Милорадовић Тамара