Матуранти, срећно!

На крају сваке школске године, са лепим временом, дође и онај свечани, мада помало и сетни тренутак – дан када испраћамо своје матуранте. Ове године свечана вечера обележена је 15.маја. Матуранти су од Дома добили пригодан поклон да их подсети на овај тренутак, али и читаво дружење које смо проводили једни са другима, јер тиме је заокружена једна прича.
Домска трпезарија, за ту прилику свачано уређена, са пригодном музиком и богатим менијем, дочекала је 32 матураната. Директорка Дома је поздравила матуранте, пожелела им сваку срећу у даљем животу, уз жељу да одавде понесу само лепе тренутке. Јер их је заиста било. Свако од њих оставио је себи својствен траг, од ангажовања и успеха у разним секцијама, до шала, пошалица и анегдота које ћемо памтити и препричавати их будућим генерацијама. Након свечане вечере уследила је и традиционална завршна журка за ученике у организацији 4. васпитне групе, где смо сви заједно прославили оно у чему смо најбољи – другарство, пријатељство, узајамност, подршку и заједништво. Јер то је наше. Оно што љубоморно чувамо. И верујте, имамо разлога.

Марија Миладиновић

 

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо Дом

Зато што сам упознао нове пријатеље. Због домијаде на којој такође срећем нове пријатеље. Због идеалног распореда времена, значи дођеш у 13 h и имаш 3 сата за спавање, значи екстра!!!

Думитровић Синиша

Зато што смо сви као породица.

Јелена Марјановић

Дом „Срећно“ пружа мир за садашњост и сигурност за будућност, зато га и волим.

Јовић Урош

Волим овај дом зато што сам упознала пуно нових другара.

Милорадовић Тамара