Матуранти, срећно!

На крају сваке школске године, са лепим временом, дође и онај свечани, мада помало и сетни тренутак – дан када испраћамо своје матуранте. Ове године свечана вечера обележена је 15.маја. Матуранти су од Дома добили пригодан поклон да их подсети на овај тренутак, али и читаво дружење које смо проводили једни са другима, јер тиме је заокружена једна прича.
Домска трпезарија, за ту прилику свачано уређена, са пригодном музиком и богатим менијем, дочекала је 32 матураната. Директорка Дома је поздравила матуранте, пожелела им сваку срећу у даљем животу, уз жељу да одавде понесу само лепе тренутке. Јер их је заиста било. Свако од њих оставио је себи својствен траг, од ангажовања и успеха у разним секцијама, до шала, пошалица и анегдота које ћемо памтити и препричавати их будућим генерацијама. Након свечане вечере уследила је и традиционална завршна журка за ученике у организацији 4. васпитне групе, где смо сви заједно прославили оно у чему смо најбољи – другарство, пријатељство, узајамност, подршку и заједништво. Јер то је наше. Оно што љубоморно чувамо. И верујте, имамо разлога.

Марија Миладиновић

 

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо дом

 • Зато што сам упознао нове пријатеље. Због домијаде на којој такође срећем нове пријатеље. Због идеалног распореда времена, значи дођеш у 13 h и имаш 3 сата за спавање, значи екстра!!!

  Думитровић Синиша

 • Зато што смо сви као породица.

  Јелена Марјановић

 • Дом „Срећно“ пружа мир за садашњост и сигурност за будућност, зато га и волим.

  Јовић Урош

 • Волим овај дом зато што сам упознала пуно нових другара.

  Милорадовић Тамара