Ишли смо на премијеру „Ружних речи“

Како смо већ у једној од претходних објава истакли да наша драмска секција има јако лепо дружење са Школом глуме Установе културе Ћуприја, тако смо синоћ, 10.јуна 2019. ишли да их подржимо у њиховој другој премијери. Представом „Како су постале ружне речи“ представили су се ћупријској публици, посебно најмлађима, јер је представа првенствено намењена деци. Пошто је један од предавача и редитеља представе управо васпитачица Дома Марија Миладиновић, имали смо прилике да упоредимо и стил и да препознамо шта је то што је слично са нашим драмским приказима које сваке године припремамо за Домијаду.
Разиграно, маштовито, полетно, добро увежбано и изведено, ово позоришно дело заслужило је громогласан аплауз. Након представе, домци су са нестрпљењем иза сцене дошли да честитају, размене утиске и поздраве своје другаре.

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо Дом

Зато што сам упознао нове пријатеље. Због домијаде на којој такође срећем нове пријатеље. Због идеалног распореда времена, значи дођеш у 13 h и имаш 3 сата за спавање, значи екстра!!!

Думитровић Синиша

Зато што смо сви као породица.

Јелена Марјановић

Дом „Срећно“ пружа мир за садашњост и сигурност за будућност, зато га и волим.

Јовић Урош

Волим овај дом зато што сам упознала пуно нових другара.

Милорадовић Тамара