Ишли смо на премијеру „Ружних речи“

Како смо већ у једној од претходних објава истакли да наша драмска секција има јако лепо дружење са Школом глуме Установе културе Ћуприја, тако смо синоћ, 10.јуна 2019. ишли да их подржимо у њиховој другој премијери. Представом „Како су постале ружне речи“ представили су се ћупријској публици, посебно најмлађима, јер је представа првенствено намењена деци. Пошто је један од предавача и редитеља представе управо васпитачица Дома Марија Миладиновић, имали смо прилике да упоредимо и стил и да препознамо шта је то што је слично са нашим драмским приказима које сваке године припремамо за Домијаду.
Разиграно, маштовито, полетно, добро увежбано и изведено, ово позоришно дело заслужило је громогласан аплауз. Након представе, домци су са нестрпљењем иза сцене дошли да честитају, размене утиске и поздраве своје другаре.

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо дом

 • Зато што сам упознао нове пријатеље. Због домијаде на којој такође срећем нове пријатеље. Због идеалног распореда времена, значи дођеш у 13 h и имаш 3 сата за спавање, значи екстра!!!

  Думитровић Синиша

 • Зато што смо сви као породица.

  Јелена Марјановић

 • Дом „Срећно“ пружа мир за садашњост и сигурност за будућност, зато га и волим.

  Јовић Урош

 • Волим овај дом зато што сам упознала пуно нових другара.

  Милорадовић Тамара