Филмске пројекције у нашем Дому

Последња недеља пред распуст носи са собом мало опуштенију атмосферу. Пошто у том периоду учење у нашем Дому није било обавезно као иначе, васпитачи су дошли на креативну идеју да ученицима организују филмско поподне – филмску пројекцију. Ученици су гласали за филмове које су им понудили васпитачи. Према избору ученика у понедељак је организована пројекција филма „Криве су звезде“, за уторак је изабран акциони филм „Паклене улице“, док смо у среду уживали у авантуристичком филму „Потрага за благом“ са Метјуом Меконахијем и Кејт Хадсон и главним улогама.
Наш Дом је недавно реновиран па је учионица добила и функцију медијатеке – стално монтиран пројектор који може да служи како у едукативне, тако и у забавне сврхе. Неодољиво је било доделити јој и ову „биоскопску улогу“.
Резултат – пуна учионица, грицкалице, дружење, смех и забава, као и у правом биоскопу. Свакако можемо закључити да су филмска поподнева била пун погодак, али и то да ће њихова организација бити уврштена у слободне активности Дома.

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо дом

 • Зато што сам упознао нове пријатеље. Због домијаде на којој такође срећем нове пријатеље. Због идеалног распореда времена, значи дођеш у 13 h и имаш 3 сата за спавање, значи екстра!!!

  Думитровић Синиша

 • Зато што смо сви као породица.

  Јелена Марјановић

 • Дом „Срећно“ пружа мир за садашњост и сигурност за будућност, зато га и волим.

  Јовић Урош

 • Волим овај дом зато што сам упознала пуно нових другара.

  Милорадовић Тамара