Филмске пројекције у нашем Дому

Последња недеља пред распуст носи са собом мало опуштенију атмосферу. Пошто у том периоду учење у нашем Дому није било обавезно као иначе, васпитачи су дошли на креативну идеју да ученицима организују филмско поподне – филмску пројекцију. Ученици су гласали за филмове које су им понудили васпитачи. Према избору ученика у понедељак је организована пројекција филма „Криве су звезде“, за уторак је изабран акциони филм „Паклене улице“, док смо у среду уживали у авантуристичком филму „Потрага за благом“ са Метјуом Меконахијем и Кејт Хадсон и главним улогама.
Наш Дом је недавно реновиран па је учионица добила и функцију медијатеке – стално монтиран пројектор који може да служи како у едукативне, тако и у забавне сврхе. Неодољиво је било доделити јој и ову “биоскопску улогу“.
Резултат – пуна учионица, грицкалице, дружење, смех и забава, као и у правом биоскопу. Свакако можемо закључити да су филмска поподнева била пун погодак, али и то да ће њихова организација бити уврштена у слободне активности Дома.

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо Дом

Зато што сам упознао нове пријатеље. Због домијаде на којој такође срећем нове пријатеље. Због идеалног распореда времена, значи дођеш у 13 h и имаш 3 сата за спавање, значи екстра!!!

Думитровић Синиша

Зато што смо сви као породица.

Јелена Марјановић

Дом „Срећно“ пружа мир за садашњост и сигурност за будућност, зато га и волим.

Јовић Урош

Волим овај дом зато што сам упознала пуно нових другара.

Милорадовић Тамара