Домијада 2018 – Били смо добри домаћини

Припремали смо се да будемо добри домаћини и у томе смо на крају успели. Хвалимо се с разлогом, јер су честитке за одличну организацију Регионалне “Домијаде 2018”, стигле од наших драгих гостију, учесника ове јединствене смотре културно-уметничког стваралаштва домова ученика средњих школа Шумадијског, Поморавског и Браничевског округа.

Дочекали смо госте из Јагодине, Пожаревца, Костолца, Рековца, Крагујевца и Свилајнца. Са њима смо „одмерили снаге” у сегментима литерарног и ликовног стваралаштва, музичког, драмског и плесног стваралаштва.
Много труда, рада и напора свих ученика, васпитача и стручних сарадника уложено је како би се претпослењег дана марта изашло на сцену и показало знање, кративност, сналажљивост и лепота игре, што је и сврха ових окупљања.
Пласман је заслужен. Жири се у сваком сегменту трудио да буде објективан, да детаљно процењује и да само квалитет буде награђен неким од прва три места. Мото наше Домијаде је била фер игра и крилатица – „Нека најбољи победи!“
Вођени тиме, са поносом истичемо наш пласман: два прва, једно друго и три трећа места. Свим учесницима честитамо. Већ смо кренули у нове победе, размишљајући о наредним сусретима, али и спремајући се за Републичку Домијаду у Краљеву.

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо дом

 • Зато што сам упознао нове пријатеље. Због домијаде на којој такође срећем нове пријатеље. Због идеалног распореда времена, значи дођеш у 13 h и имаш 3 сата за спавање, значи екстра!!!

  Думитровић Синиша

 • Зато што смо сви као породица.

  Јелена Марјановић

 • Дом „Срећно“ пружа мир за садашњост и сигурност за будућност, зато га и волим.

  Јовић Урош

 • Волим овај дом зато што сам упознала пуно нових другара.

  Милорадовић Тамара