Атлетичари у Дому „Срећно“

Ћуприја је и ове године Дан општине обележила бројним културно – забавним и спортским садржајима. Град атлетике је организовао меморијалну атлетску трку „Александар Петровић“. Ова најстарија трка у Европи ове године се одржала под слоганом „Вера у кораке који су обишли свет“ а међу присутнима били су и светски признати атлетичари Драган Здравковић, Вера Николић, Дане Корица, Драгутин Топић и други. У трци су учествовали бројни атлетичари са простора бивше Југославије, Бугарске, Македоније, Кеније. Они су се такмичили у категоријама предшколаца, школараца, јуниора и сениора. Међу њима била је и наша ученица Тијана Димић која је трку завршила на петом месту. Претходног дана, на трци у Пожаревцу, Тијана је до циља стигла као трећа. Сви смо здушно навијали за њу и верујемо да њено време тек долази.
Наш Дом је угостио 35 атлетичара, учесника трке из Рашке, Прилужја, Новог Пазара, Трепче, Зајечара и Београда. Гости су били изузетно задовољни како организацијом такмичења тако и смештајем и храном у нашем дому. Пуни лепих утисака отпутовали су из Ћуприје са обећањем да ћемо се следеће године поново срести.

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо дом

 • Зато што сам упознао нове пријатеље. Због домијаде на којој такође срећем нове пријатеље. Због идеалног распореда времена, значи дођеш у 13 h и имаш 3 сата за спавање, значи екстра!!!

  Думитровић Синиша

 • Зато што смо сви као породица.

  Јелена Марјановић

 • Дом „Срећно“ пружа мир за садашњост и сигурност за будућност, зато га и волим.

  Јовић Урош

 • Волим овај дом зато што сам упознала пуно нових другара.

  Милорадовић Тамара