Атлетичари у Дому „Срећно“

Ћуприја је и ове године Дан општине обележила бројним културно – забавним и спортским садржајима. Град атлетике је организовао меморијалну атлетску трку „Александар Петровић“. Ова најстарија трка у Европи ове године се одржала под слоганом „Вера у кораке који су обишли свет“ а међу присутнима били су и светски признати атлетичари Драган Здравковић, Вера Николић, Дане Корица, Драгутин Топић и други. У трци су учествовали бројни атлетичари са простора бивше Југославије, Бугарске, Македоније, Кеније. Они су се такмичили у категоријама предшколаца, школараца, јуниора и сениора. Међу њима била је и наша ученица Тијана Димић која је трку завршила на петом месту. Претходног дана, на трци у Пожаревцу, Тијана је до циља стигла као трећа. Сви смо здушно навијали за њу и верујемо да њено време тек долази.
Наш Дом је угостио 35 атлетичара, учесника трке из Рашке, Прилужја, Новог Пазара, Трепче, Зајечара и Београда. Гости су били изузетно задовољни како организацијом такмичења тако и смештајем и храном у нашем дому. Пуни лепих утисака отпутовали су из Ћуприје са обећањем да ћемо се следеће године поново срести.

Дом у бројкама

ученика
година традиције
соба за смештај
запослени

Зашто волимо Дом

Зато што сам упознао нове пријатеље. Због домијаде на којој такође срећем нове пријатеље. Због идеалног распореда времена, значи дођеш у 13 h и имаш 3 сата за спавање, значи екстра!!!

Думитровић Синиша

Зато што смо сви као породица.

Јелена Марјановић

Дом „Срећно“ пружа мир за садашњост и сигурност за будућност, зато га и волим.

Јовић Урош

Волим овај дом зато што сам упознала пуно нових другара.

Милорадовић Тамара